Advertentie plaatsen

Over Ons

Op Contactplaats vindt u iedereen die u zoekt!

Via Contactplaats vindt u elkaar in de buurt, door heel Nederland en België!

Maatje gezocht voor sport of hobby? Vriendschap gezocht? Hulp gezocht? Wilt u leuke activiteiten ondernemen met nieuwe mensen? Dat lieve maatje dat u zoekt, woont misschien wel bij u om de hoek! Met uw oproepjes op Contactplaats vindt u snel nieuwe maatjes, vriendschappen en hulp voor wel 4000 verschillende leuke en zinvolle activiteiten in uw eigen buurt. Het werkt eenvoudig als een marktplaats. U plaatst een leuke oproep en wordt meteen gevonden op KM-afstand. We zijn de meest veelzijdige marktplaats. voor gewone individuele mensen die hun netwerk willen uitbreiden voor vriendschap, hobby, vrijetijd en hulp in de eigen omgeving. Hier vindt u alle leuke mensen die op zoek zijn naar andere leuke mensen in hun eigen buurt voor vriendschap, hulp, en leuke activiteiten.

TIP: lees als u inschrijft onze gebruiksvoorwaarden goed! Voor erotische doelen ben je bij ons aan het verkeerde adres! Reageer er dan niet op maar stuur ze meteen door aan info@contactplaats.nl. Dan kunnen wij het betreffende gebruiker direct blokkeren! Heeft u het bericht niet meer? Kijk dan in uw dashboard bij 'mijn berichten'. Daar is de naam van betreffend gebruiker altijd bewaard gebleven. Aan deze verwijzing naar zijn/haar profiel hebben wij genoeg om het account te kunnen blokkeren. Zo kunnen wij onze gebruikers blijven beschermen voor ongewenste reacties.

Naar onze visie moet internet ook individuele mensen dienen om elkaar online snel en gemakkelijk te kunnen vinden om in het werkelijke leven (ver van het PC-scherm vandaan) leuke en zinvolle activiteiten met elkaar te ondernemen. Omdat dit nog niet bestond op het internet, hebben wij in 2012 deze marktplaats opgericht. Ons doel: zo veel mogelijk mensen een centraal platform bieden om elkaar lokaal/regionaal op internet via oproepjes te kunnen vinden op doel en in de regio. Bij ons komen alle denkbare mogelijkheden bij elkaar. Wij willen zo een bijdragen aan een leefbare maatschappij waarin mensen zo weinig mogelijk hobbels tegenkomen als ze op zoek gaan naar manieren om meer vreugde te vinden in het leven. Vreugde beleven we met elkaar op duizenden denkbare manieren. Omdat er zo veel verschillende manieren zijn, hebben wij die hier voor het gemak allemaal bij elkaar gebundeld, zodat lange zoektochten niet meer nodig zijn. Voor elke denkbare manier hebben we 1 rubriek waarin de oproepjes geplaatst kunnen worden. Zo hebben we er al ca. 4000 verzameld en het worden er nog dagelijks meer. Nadat je bent aangemeld kun je VANAF GRATIS adverteren in de rubrieken en reageren op advertenties is volledig gratis. Om het onderhoud aan de website te kunnen borgen, vragen wij voor het omhoog plaatsen of voor extra opvallen een kleine bijdrage. Deze is echter bij lange na niet zo hoog als u dat elders op het internet tegenkomt!

Via Contactplaats vindt u bijvoorbeeld:

mensen die u particulier advies geven bij administratie, belastingen of hoe u een apparaat gebruikt (31 rubrieken)

mensen die u particulier kunnen helpen bij allerlei klussen of karweitjes (72 rubrieken)

mensen die gezellig met u willen hobbyen (395,) sporten (246,) of uitgaan (75 rubrieken), of andere activiteiten ondernemen zoals reizen (145 rubrieken) of carpoolen/forenzen (10,) en andere (50 rubrieken);

mensen die samen met u willen leren/studeren/oefenen (108 rubrieken), of uw proefpersoon/model willen zijn (17rubrieken);

de juiste kandidaten tussen de mensen die werk of een stageplaats zoeken (om uw vacatures mee in te vullen) (208 rubrieken);

een nieuwe werkgever via de openstaande vacatures voor werk, stage, vrijwilligerswerk of vakantiewerk (250 rubrieken);

een ZZPers die nog snel uw werk of klus kan aannemen (52 rubrieken);

professionals en dienstverleners die vakkundig uw opdracht/aanvraag uitvoeren (583 rubrieken).

Wij noemen hier slechts een gedeelte van de ruim 4000 mogelijke doelen! Uw doelrubriek niet gevonden? Dan is één mail aan ons voldoende om u die te wijzen of ze zelfs toe te voegen: info@contactplaats.nl

Oproepen met erotische en seksuele worden geweerd!

Vind via uw oproepen en de zoekfunctie iedereen die u(of jullie) op enig moment nodig hebt, op KM-afstand.

Maak niet de denkfout door alleen te zoeken tussen de advertenties van anderen. Zet uw zoekactie ook om in een oproep! Plaats nu zelf een gratis oproepadvertentie in de rubriek waarvoor u mensen zoekt. Misschien heeft u morgen al bericht! Houd u van meerdere dingen samen doen, zoals bijvoorbeeld wandelen, knutselen, naar de bioscoop of samen eten? Voeg dan meerdere oproepen toe voor al deze afzonderlijke interesses. Er bestaat voor elk interesse een aparte rubriek. Zo wordt u vaker gezien en sneller gevonden.

 

Contactplaats is voor iedereen handig, in heel Nederland en België!

Volgens de statistieken zijn in Nederland alleen al circa 2,5 miljoen mensen op zoek naar nieuwe sociale contacten: zowel particulier als zakelijk. Maar waar vind je die nieuwe mensen tussen al die internet reclamechaos? Je moet immers voor elk contactdoel lid worden van weer een andere site...

Contactplaats is gemaakt voor iedereen, dus ook voor u!

Wij zijn handig voor jong en oud, alleenstaand of samen, families, vriendenclubs, sporters, lotgenoten, hobbyisten, reizigers, vrijwilligers(organisaties) stappers, koffielovers, werkgevers, werkzoekenden, natuurliefhebbers, klussers, (werk)studenten, goede doelen, politieke partijen, professionals, verenigingen en vele anderen.

Wij maken het u gemakkelijk! U vindt nu iedereen makkelijk via 1 webadres, hier bij ons!

Er bestaan honderden websites met evenveel verschillende persoonlijke en zakelijke doelen waarvoor u misschien contact zoekt met nieuwe mensen. Contactplaats bundelt al deze doelen en interesses nu op 1 website, zodat u geen moeilijke websitenamen en inlogcodes meer hoeft te onthouden voor elk apart doel. U bent immers nooit een sportpartner, lotgenoot of stapmaatje alleen.

Ontmoet nu nieuwe mensen via 1 webadres. Door de veelheid aan mogelijkheden die Contactplaats u biedt, behoort vele moeilijke websitenamen onthouden en verschillende inlogcodes gebruiken tot het verleden. Met 4000 contactdoelrubrieken zijn wij de grootste GRATIS advertentiesite van Nederland (en omgeving), waar u centraal terecht kunt voor het in contact komen met de mensen die u op enig moment in uw leven zoekt. Voor alle denkbare particuliere en/of zakelijke doelen. Ook (huis)dieren kunnen via Contactplaats een nieuw thuis vinden.

Kom achter uw PC of GSM vandaan en bereik elkaar weer echt!

Vooral bij 'liken' en 'chatten' komt u niet snel achter uw PC vandaan en brengt u uren van uw tijd eigenlijk heel alleen met klikken met uw muis of tikken op uw gsm. Daar gaat heel wat eenzame tijd in zitten. Zo is contact toch niet bedoeld? Ieder mens heeft om gelukkig te zijn geregeld persoonlijk contact met andere mensen nodig om interesses mee te delen. In elkaars nabijheid zijn en elkaar kunnen aankijken is heel belangrijk. Contactplaats biedt u de oplossing en zorgt dat u die mensen in uw eigen omgeving snel kunt vinden. In wel 4000 verschillende rubrieken met denkbare (particuliere, zakelijke of ideële) redenen waarvoor u nieuwe mensen kan willen leren kennen, kunt u oproepen plaatsen om ze te vinden. Andere gebruikers en bezoekers vinden u op trefwoord en KM-afstand en kunnen direct reageren op uw oproep om persoonlijk met u in contact te komen. Omdat u elkaar vindt op dezelfde interesses heeft u altijd iets om over te vertellen bij de eerste ontmoeting.

Meedoen is heel gemakkelijk!

Het werkt hetzelfde als een marktplaats. U kunt gratis inschrijven en gratis advertenties/oproepen plaatsen. Uw privacy kun je goed bewaken met een alias. Reageren op reacties is vrijblijvend. U geeft alleen van uzelf prijs wat u kwijt wilt. Er zijn diverse manieren om gevonden te worden en te zoeken: o.a. op locatie (KM-afstand) en op interesse (via trefwoorden in de zoekmachine).

Weten wat anderen van Contactplaats vinden?

Er zijn meerdere websites die mogelijkheid bieden een review over ons te schrijven. We noemen er een aantal:

https://www.datingsitekiezen.nl/vriendschap/contactplaats

http://www.datingwebsites.nl/reviews/contactplaats/

http://www.datingsites.nl/gratis-datingsites/contactplaats-nl

http://www.datingmeting.nl/contactplaats/

Vind u Contactplaats ook handig? Schrijf een review over ons!

De kracht van Contactplaats?

Die zit hem in het directe een-op-een-contact dat jij voor jouw doel of interesse(s) via contactplaats.nl met mensen kunt zoeken. Je hoeft niet (zoals elders) eerst in alle openbaarheid 'vriendjes' te worden met mensen die anderen al kennen, of deze te gaan 'volgen'. Rechtstreeks contact kunnen leggen werkt heel prettig. Contactplaats biedt een manier om doelgericht en rechtstreeks de mensen te zoeken, die je op enig moment wilt vinden. Niets meer, niets minder!

Onze visie

Contactplaats is een non-profitorganisatie. Ons doel is om zo veel mogelijk mensen een gratis platform te bieden om elkaar via internet te kunnen vinden op doel en KM-afstand. Wij willen een bijdrage leveren aan de maatschappij door mensen via ons platform de mogelijkheid te geven uit een sociaal isolement te blijven en/of komen. Naar onze visie moet internet de mens dienen om elkaar te kunnen vinden om in het werkelijke leven (ver van het PC-scherm vandaan) leuke en zinvolle activiteiten met elkaar te kunnen ondernemen. Zowel inschrijven als adverteren in de rubrieken is gratis voor wel 4000 particuliere en zakelijke doelen. Omdat wij van geplaatste oproepen geen inkomsten genereren, zijn wij voor het onderhouden van de website afhankelijk van donaties en de opbrengsten van advertenties die door deelnemers bovenaan de rubriek of op onze home pagina worden geplaatst om meer op te vallen. Wij nodigen u van harte uit om voor een gering bedrag van deze mogelijkheden gebruik te maken of om uw bijdrage over te maken op rekeningnummer NL31 RABO 0142 8194 84 ten name van Contactplaats. Mede uit naam van al die mensen die baat kunnen hebben bij het gebruik van Contactplaats of van de wetenschap dat wij bestaan, danken wij u hartelijk indien u van deze opties gebruik maakt.

Help ons aan meer bekendheid

Wij bieden u een gratis platform voor het snel vinden van mensen. U vindt elkaar op doel, dus bij de eerste ontmoeting heeft u elkaar altijd al iets vertrouwds te vertellen. Vind u ons initiatief om deze mogelijkheid gratis aan te bieden ook een uitkomst? Help ons dan om (nog) meer bekendheid te verkrijgen.

Dat kost u niets en is heel eenvoudig!

Kies uit de volgende mogelijkheden (of kies ze allemaal!):

Like onze Facebookpagina (heel graag!)

Volg ons op Twitter

Vertel iedereen die u kent over ons bestaan en wat u van ons idee vindt (om mensen individueel via internet met elkaar in contact te brengen)

Stuur dit bericht door naar familie, vrienden, collega's en bekenden.

Zegt het voort!

We groeien met de dag aan bekendheid maar extra publiciteit is nog steeds heel welkom. Omdat we gratis zijn, zijn we voor bekendheid ook aangewezen op wat onze gebruikers en bezoekers over ons doorvertellen. Hoe meer mensen onze marktplaats leren kennen en hun oproepjes plaatsen, hoe meer mensen wij gratis kunnen helpen elkaar snel te vinden! Uit naam van alle mensen die ook baat kunnen hebben om van ons bestaan te weten alvast en nogmaals onze hartelijke dank!

Wij wensen u veel succes en plezier op Contactplaats.nl

 

Copyright

Deze website is auteursrechtelijke beschermd. Oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op de intellectuele rechten. Voor vermenigvuldiging van de inhoud of delen daarvan voor gebruik elders, moet u ons vooraf schriftelijk uitdrukkelijk om toestemming vragen. Contactplaats.nl behoudt zich het recht voor om geplaatste advertenties voor marketingdoeleinden in te zetten. U gaat hiermee akkoord door uw lidmaatschap.

Ook het contactplaats concept is auteursrechtelijk beschermd en samen met het beeldmerk gedeponeerd bij de BBIE Benelux. Lees ook de disclaimer.

 

 

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord