• Nederland

Samenwerkingen

Voor Contactplaats staat het doel voorop dat haar bezoekers zo optimaal mogelijk voorzien worden van mogelijkheden om in contact te komen met nieuwe mensen. In dit kader is Contactplaats bereid om met websites die datzelfde doel nastreven, samenwerkingen aan te gaan.

Contactplaats is een gratis advertentieplatform dat advertentieruimte aanbiedt aan particulieren en bedrijven om hun doelen voor het vinden van nieuwe mensen kenbaar te maken aan hun doelgroep en/of de mensen waarnaar zij op zoek zijn. Daarbij is het denkbaar dat concurrerende ondernemingen (zoals datingsites, vriendschapsites) ook van deze advertentieruimte gebruik willen maken om te verwijzen naar hun websites. Omdat Contactplaats voorziet in algehele relatie-, dating- en vriendschaprubrieken, gelden voor advertenties van concurrerende ondernemingen aanvullende voorwaarden en regels. 

Adverteren door concurrerende websites

Contactplaats voorziet ook in datingrubrieken en algehele relatie/vriendschapsrubrieken. Verwijzingen naar soortgelijke websites zijn daarom een overbodige luxe. Toch wil contactplaats zijn bezoekers van dienst zijn door verwijzingen naar concurrerende websites toe te staan.

Aanvullende voorwaarden

De voorwaarde waaronder Contacplaats advertenties van concurrerende websites toestaat zijn:

  • concurrerende ondernemingen plaatsen hun advertenties uitsluitend in de daarvoor bedoelde betaalde rubriek: Dating- en kennismakingsorganisaties ad € 5,95 per advertentie, inclusief Btw. Het bedrag geldt voor de duur dat de onderneming de advertentie handhaaft, ongeacht het aantal keren dat de onderneming de advertentie gratis verlengt of weer omhoog plaatst in de categorie; 
  • Advertenties die ondanks deze regel al dan niet bewust in andere rubrieken worden geplaatst, wordendoor ons team onmiddelijk naar bedoelde rubriek verplaatst. 
  • Naast de betaalde advertentie met gratis link, hebben deze ondernemingen recht op een linkruil met Contactplaats.nl. Indien betreffende onderneming op haar website (home) een link (zonder rel="nofollow" tag) naar contactplaats.nl plaatst, zal Contactplaats in deze linkruil instemmen. De linkruil wordt geacht in gaan op het moment waarop de onderneming Contactplaats in kennis stelt van de geplaatste betaalde advertentie in voornoemde rubriek + link naar Contactplaats op haar website. 
  • deze ondernemingen worden geacht, hun advertenties in de rubriek zodanig te dozeren, dat zij niet te overheersend aanwezig zijn.

Indien aan bovenvermelde voorwaarden om welke reden dan ook, niet (kan) wordt(en) voldaan, zal de websitebeheerder het (de) betreffende account(s) met bijbehorende advertentie(s) onmiddellijk op non-actief zetten en zonodig van de marktplaats verwijderen.

Als accounthouder met advertenties van een onderneming zoals hierboven bedoeld, dient u zich bovendien net als iedere andere accounthouder op Contactplaats te houden aan de Algemene voorwaarden met de daartoe behorende aanvullende regels voor adverteren. Daarop wordt streng toezicht gehouden teneinde alle leden te kunnen beschermen tegen spam en ander misbruik. Indien niet voldaan wordt aan deze regels, kan/kunnen account en/of advertentie(s) zonder enige vooraankondigen worden gewijzigd, verwijderd en/of geweerd. 

Mollie (iDEAL)