• Nederland

Mensen leren kennen in de buurt, simpel, snel en veilig online

Nieuwe mensen leren kennen en vriendschap vinden doet u via Contactplaats simpel, snel en veilig in heel Nederland en België!

Online nieuwe mensen leren kennen en vriendschap vinden in de buurt is nu heel simpel

Bent u ook een van die 2,5 miljoen mensen die zich wel eens eenzaam voelen? Misschien geeft u het niet graag toe, maar tel nu de momenten eens even waarop u de afgelopen 2 weken iets leuks wilde ondernemen, toen u niemand paraat had met wie dat kon! Om je eenzaam te voelen of een gebrek te hebben aan vriendschap, hoef je niet alleen door het leven te gaan of oud te zijn. Iedereen kan op enig moment in het leven behoefte krijgen aan nieuwe mensen leren kennen en vriendschap vinden, voor vele doelen! Contactplaats biedt hiervoor centraal een simpele, snelle en veilige oplossing. Even lid worden en dan snel een oproepje plaatsen voor wie u zoekt en gevonden worden op trefwoord en uw postcode. Zelfs via Google!

Contactplaats biedt heel Nederland en België een simpel platform voor kennismaking

Er zijn op internet al veel vriendschapswebsites en gespecialiseerde platforms te vinden die u mogelijkheden bieden voor het vinden van vriendschap en het leren kennen van nieuwe mensen. Maar welk platform moet je nu kiezen? Waar staan de meeste mensen uit de eigen buurt ingeschreven? Waar heb je het langst wat aan? Het zijn stuk voor stuk mooie initiatieven en elke organisatie heeft een  eigen aanpak en/of doelgroep. Op www.nieuwemensenlerenkennen.nl kun je bijvoorbeeld vriendschap vinden via activiteiten; www.gewoonvriendschap.nl richt zich vooral op 50-plussers en www.sportpartner.nl brengt sportliefhebbers bij elkaar. Ook Gemeenten dragen lokaal hun steentje bij en bieden u online mogelijkheden voor het vinden van hulp en activiteiten. U moet zich hierbij wel steeds opnieuw afvragen: 'wat wil ik en waar kan ik me daarvoor inschrijven?' Die lange zoektocht wil Contactplaats u besparen. Dat kan veel eenvoudiger. Contactplaats biedt u daarom voor het vinden van alle soorten vriendschap en hulp een centraal en simpel totaalplatform aan dat u snel en veilig in contact brengt met de mensen die u zoekt. Iedereen van jong tot oud, van single tot samen kan in heel Nederland en België hier oproepjes plaatsen voor het nieuwe mensen leren kennen, vriendschap en maatjes vinden, of hulp en kennismaking via activiteiten.

Hoe werkt kennismaken via Contactplaats?

"Als je weet hoe je een advertentie op een marktplaats zet en hoe je daarop kunt reageren, dan snap je hoe Contactplaats werkt". "Je plaatst eenvoudig een oproepje in de contactrubriek van je keuze en wie het aanspreekt in je buurt reageert. ( of verderop in het land, dat kan ook!)" Zo simpel is het! Geen ingewikkelde techniek of lastige vragen beantwoorden bij het inschrijven. Even lid worden, oproepje plaatsen en u vindt snel gelijkgestemden via trefwoorden en uw postcode. Zelfs via Google worden de oproepjes op contactplaats gevonden! Misschien woont er  wel iemand bij u om de hoek waarvan u niet weet dat hij of zij op zoek is naar u: voor die gezelligheid, dat luisterend oor, die leuke hobby, voor hulp, of gewoon wat naastenliefde. Samen iets ondernemen is veel gezelliger dan alleen!"

Wie vind je dan allemaal via Contactplaats?

"Behoefte aan een praatje bij een kop koffie? Wandeling maken? Avondje stappen of met iemand samen studeren? Naar de sportschool misschien, maar liever niet alleen? Of gezellig een spelletje doen bij iemand thuis? Zeg het maar! Contactplaats heeft er wel een rubriek voor waarin u uw oproepje kunt plaatsen. Er zijn wel 4000 activiteiten waarvoor je een oproepje kunt plaatsen.  Alleen voor de verkoop van spullen en voor erotische contacten, daar doet Contactplaats wij niet aan!"

Waar is het en wat kost het?

Inschrijven voor particulieren kost € 12,95 per jaar. Dat is nog geen € 1,10 per maand. U steunt daarmee het in de lucht houden van de site. Het plaatsen van oproepjes en het reageren op oproepjes is daarna tijdens het hele lidmaatschap gratis. Als welkomstgeschenk krijgt u € 8,00 'prepay-tegoed'. Daarmee kunt u uw oproepjes extra aandacht geven op de site."

Hoezo dit initiatief?

" 2,5 miljoen mensen voelen zich nog vaak eenzaam! Dat is elk jaar weer het nieuws! Dat mag niet meer kunnen anno 2018?" Anna Armstrong is de oprichtster van Contactplaats. Ze steekt er een hoop spaargeld in en besteedt er een groot deel van haar vrije tijd aan, naast haar baan bij een gemeente. “Ik gun het individuele mensen ook om elkaar simpel en snel via internet te kunnen vinden!  Vooral omdat het in de 'echte wereld' steeds moeilijker wordt om nieuwe mensen te leren kennen.  Bedrijven hebben allemaal een website waarop ze kunnen vertellen wie ze zijn en wat ze willen. Voor het individu bestaat dat niet. Mijn droom is dat mensen dankzij hun eigen profielpagina en oproepjes op Contactplaats elkaar nu ook makkelijk kunnen vinden, om 'in het echt' meer sprankjes geluk samen te ervaren. Ik wil iedereen eenvoudig een centrale en bekende plek bieden, voor als je op zoek bent naar iemand ergens voor. Net zoals die bekende marktplaatsen waar iedereen centraal spullen kan verkopen, maar dan voor het vinden van mensen. Elke ontmoeting die via Contactplaats kan ontstaan, maakt me blij. Vriendschap, hulp en genegenheid vinden heeft volgens mij geen glitter en glamour nodig.  Elkaar snel en simpel in de buurt kunnen vinden vind ik belangrijk. Laagdrempelig, maar ook op een veilige manier. Daar gaan al mijn middelen naartoe. Een centrale, voor iedereen te vinden plaats op internet. Want waar moet je anders beginnen met zoeken op dat 'wereld-wijde-web'? Hier voor iemand 'zus' daar voor iemand 'zo'? Het leven is te kort om lang te moeten zoeken. Laten we die eenzaamheid zo snel mogelijk oplossen!

 

 

Mollie (iDEAL)