• Nederland

Algemene Voorwaarden

Lees onze gebruiksvoorwaarden goed! Ze wijken af van die van andere marktplaatsen!

 • Woont u in Nederland? Kies linksboven op de site de Nederlandse vlag.
 • Woont u in België? Kies linksboven op de site de Belgische vlag.

Door de pagina's te bekijken en als lid oproepen te plaatsen en op oproepen te reageren, stemt u in met deze gebruiksvoorwaarden, waartoe ook onze regels adverteren in ons Helpcentrum behoren.

Leuke oproep gezien? Word lid voor slechts € 1,50!

U kunt op Contactplaats alleen gratis oproepen plaatsen en reageren op oproepen als u lid bent. Lid worden kost eenmalig € 1,50. Laat de kans op leuke nieuwe contacten niet aan u voorbij gaan. Word meteen lid!

 • Inschrijfbijdrage: eenmalig slechts € 1,50. (€ 2,50 zakelijk)
 • U ontvangt meteen GRATIS € 8,- Prepay Tegoed! (€ 12,- zakelijk)

U betaalt alleen bij uw inschrijving € 1,50. Daarna is uw gebruik GRATIS! Uw betaling geeft toegang tot uw verdere gratis gebruik, zoals advertenties plaatsen en reageren op advertenties, LET OP: voordat u betaald heeft, werkt adverteren en reageren niet. Wilt u niet betalen? Schrijf dan niet in. U heeft geen rechten en kunt niets met uw account! Een groot platform als Contactplaats veilig online houden kost veel geld. Met uw eenmalige bijdrage helpt u ons dat te kunnen blijven doen Voor u als lid. De bijdrage werkt ook als een afschrikelement om lieden met foute bedoelingen buiten de deur te houden! 

Meteen inschrijven? Houd uw kaartlezer of digipass gereed!

Nadat u uw account heeft aangemaakt, komt u via de bevestigingsmail de 1e keer binnen op onze betaalpagina (die u verder zelden zult gebruiken!). Daar kunt u meteen uw account en gratis Prepay Tegoed activeren door betaling van uw eenmalige inschrijfbijlage via Internetbankieren (iDEAL). LET OP: rond de betaling in zijn geheel af door steeds op ‘doorgaan’ of ‘afronden’ te klikken. U dient  na afronding weer terug te komen op Contactplaats.nl, anders heeft het systeem uw betaling niet verwerkt! Beschikt u niet over internetbankieren? Neem dan contact met ons op via support@contactplaats.nl, voordat u een account aanmaakt!

Na betaling van uw inschrijfbijdrage, is al uw normaal gebruik van Contactplaats geheel GRATIS! 

Daaronder verstaan wij:

 • gratis oproepen plaatsen met leuke foto's, een pdf-bijlage of een fimpje.
 • gratis reageren op oproepen.
 • gratis een profielpagina aanmaken met achtergrondinformatie over uzelf.

Als u in eerste instantie lid wordt om te reageren op een leuke oproep die u heeft gezien, dient u daarnaast  zelf ook altijd een oproep plaatsen. Lees verderop meer informatie over deze belangrijke regel!

Bedankt voor uw bijdrage en instemming!

Met uw bijdrage en doordat u instemt met onze gebruiksvoorwaarden stelt u ons in staat om in samenwerking met u als leden, u en de andere leden gezamenlijk te beschermen tegen lieden met onheuse bedoelingen, die op ons platform niets te zoeken hebben. Alleen in samenwerking met u, zijn wij in staat deze lieden van ons platform te weren. Wij danken u bij voorbaat voor de medewerking en heten u van harte welkom!

Contactplaats is niet bedoeld voor het vinden van erotische contacten!

Bent u daar wel naar op zoek? Of voert u een bedrijf dat erotisch getinte diensten aanbiedt? Schrijf niet in! U bent hier aan het verkeerde adres want u behoort niet tot de doelgroep die Contactplaats bedient! We maken u er daarom op attent dat al onze leden verplicht zijn melding te doen van dit soort oneigenlijk gebruik. Contactplaats behoudt zich het recht voor om uw gegevens bij aangetoond misbruik beschikbaar te stellen voor recherche. We verzoeken u vriendelijk maar met klem om voor het adverteren voor uw erotische doeleinden andere marktplaatsen te gebruiken! Er zijn er genoeg! Indien u toch inschrijft (omdat u wellicht heeft verzuimd onze gebruiksvoorwaarden te lezen) en ons blijkt dat uw doelen en doelgroep tot het bedoelde segment behoort, behouden wij ons het recht voor om uw account zonder vooraankondiging onmiddellijk weer te verwijderen en u hiervoor verwijderingskosten in rekening te brengen die gelijk zijn aan de eenmalige inschrijfbijdrage van het accountsoort dat u heeft aangemaakt. Van restitutie van uw inschrijfgeld achteraf kan derhalve nimmer sprake zijn! Van aantoonbaar misbruik van onze marktplaats voor het doen van oneerbare voorstellen aan onze leden of van misleiding doen wij ten allen tijde aangifte! 

Contactplaats wil u, als onze leden, een zo veilig mogelijk platform bieden om via uw oproepjes nieuwe contacten op te doen voor activiteiten die gezellig, leerzaam, zinvol en romantisch zijn. Lieden die ons platform willen gebruiken voor erotische doeleinden of de verkoop van goederen, worden onmiddellijk geweerd. Mensen die dit soort doelen nastreven, kunnen daarvoor immers al op vele andere websites en marktplaatsen terecht. Contactplaats biedt u het platform voor het vinden van (individuele) mensen die u nergens anders op het internet kunt vinden. Onze opzet is uniek en daarom ook gedeponeerd als merknaam! Ook oproepen die in de geringste mate malafide activiteiten doen vermoeden, zoals bijvoorbeeld het aanbieden van niet legitieme leningen weren wij. Contactplaats behoudt zich het recht voor om zonder vooraankondiging of mededeling achteraf, (titels en teksten van) advertenties en profielen te corrigeren of advertenties en accounts te verwijderen die malafide praktijken doen vermoeden of die bedoelingen als erotiek, sex of verkoop van goederen zouden kunnen suggereren. Daarnaast kunnen accounts van dergelijke adverteerders, of van leden die zich in de praktijk niet welwillend tonen tegenover onze regels, verwijderd en voortaan geweerd worden. 

U wordt geacht meteen na uw inschrijving een oproep te plaatsen!

Wij verwachten van u dat u meteen nadat u lid wordt, minimaal 1 oproep plaatst om de mensen te vinden die u zoekt. Ook als u in eerste instantie inschrijft omdat u een leuke oproep heeft gezien, dient u dit toch te doen! Dit vragen wij van u zodat de verhouding tussen vraag en aanbod op Contactplaats in balans blijft en zodat alle andere leden u ook kunnen vinden als u op hun oproepen reageert! Hanteer dus deze belangrijke (vuist)regel: eerst een eigen oproep plaatsen en daarna pas reageren op oproepen van andere leden! Indien wij constateren dat u wel reageert op oproepen van andere leden, maar (wellicht onbedoeld) het hen onmogelijk maakt u ook te kunnen vinden doordat u zelf geen oproep(en) plaatst, dan behouden wij ons het recht voor om zonder enige aankondiging vooraf een (of meerdere) oproep(en) in uw naam voor u te plaatsen, die qua inhoud dezelfde strekking heeft (hebben) als de oproep(en) waarop u heeft gereageerd! Wij zullen in dezen uw privacy nimmer schenden en handelen in uw belang, zodat u spoedig zult welslagen in het vinden van wie u zoekt. Als u niet voldoet aan deze belangrijke regel om zelf ook minimaal 1 oproep actief te hebben (of als u de door ons geplaatste oproep(en) zelfs meermalen meteen weer verwijdert en/of niet aanpast naar u eigen wensen, dan kunnen wij als Team Contactplaats uit naam van alle de andere leden uw bedoelingen in twijfel trekken en ons genoodzaakt zien uw account zonder vooraankondiging met onmiddelijke ingang duurzaam te verwijderen en u de toegang in de toekomst te ontzeggen, teneinde onze leden optimaal te kunnen blijven beschermen tegen ongewenste reacties en eenrichtingsverkeer.

U word lid om te reageren op een leuke oproep die u ziet? Prima. Maar plaats ook een eigen oproep met minimaal het contactdoel van de oproep waarop u reageert. Want het is mogelijk dat de plaats(t)er van de oproep waarop u reageert inmiddels al voorzien is of uw reactie geen match vindt. Alleen als u ook zelf minimaal een oproep plaatst, werkt Contactplaats optimaal voor u en iedereen! Zo hebben wij de marktplaats bedoeld. In contact komen met elkaar kan alleen via reacties op oproepen. We hebben maar liefst 4000 oproeprubrieken voor u gemaakt waarin u een oproep kunt plaatsen. Uw privacy kunt u beschermen door een 'Alias' te gebruiken en door alleen uw postcode in te vullen. Als een reactie op uw oproep u niet aanstaat, hoeft u daar niet op te reageren en als u onheus bejegend wordt door een ander lid, kunt u dat meteen kenbaar maken aan ons via support@contactplaats.nl, zodat we samen het platform schoon kunnen houden van lieden die bij ons niets te zoeken hebben.

Door lid te worden gaat u nadrukkelijk akkoord met deze belangrijke deelnameregel!

Steun ons door op te vallen!

Na uw inschrijving bieden wij u alle normale diensten GRATIS aan. Daarnaast ontvangt u gratis een royaal Prepay Tegoed waarmee u uw oproepen extra aandacht kunt geven. Maar de website technisch bij de tijd houden en u blijven beschermen tegen lieden met foute bedoelingen kost ons veel geld, waarvoor wij (nog) geen subsidies ontvangen. Dus ook als uw Prepay Tegoed op is, zijn wij blij met elke bijdrage die u inbrengt via de extra aandacht die u uw oproepen geeft.

Contactplaats voorziet in een behoefte en brengt duizenden mensen in de buurt bij elkaar. Dat u via ons andere mensen individueel voor zo veel doelen tegelijk op 1 online plek rechtstreeks kunt benaderen is uniek. Deze mogelijkheid willen wij voor u graag in stand houden!  Wilt u ons steunen met een kleine bijdrage in de onderhoudskosten? Maak dan bijvoorbeeld voor slechts € 1,50 eens een Topadvertentie van uw oproep of zet hem voor slechts  € 2,50 maar liefst 4 weken lang op de homepagina. U krijgt voor deze kleine prijsjes dus meteen ook iets heel moois terug, want u vergroot zo uw kansen met wel 500% om snel gevonden te worden! Wij danken u hartelijk voor uw steun en wensen u veel geluk en plezier op Contactplaats.nl.

U bent verplicht uw postcode in te vullen!

 • Postcodes van postbusnummers zijn niet toegestaan!
 • Goed ingevuld: 0000 XX
 • Fout  ingevuld: 0000XX

Omdat wij willen garanderen dat Contactplaats optimaal werkt, gaat u ermee akkoord om tijdens uw inschrijving uw postcode in te vullen. Andere (aspirant)leden kunnen daardoor zien op welke afstand van hun eigen stad of dorp ze u kunnen vinden. Als u niet wilt dat andere gebruikers zien in welke stad of dorp u woont, kunt u 'locatie verbergen' aanvinken. LET OP: het is wel belangrijk dat u een spatie plaatst tussen de cijfers en letters van uw postcode. Anders wordt uw postcode niet gevonden door het kaartsysteem. Dat is tegen de regels, maar bovendien worden uw advertenties dan niet in de zoekresultaten getoond! U wordt zo dus niet gevonden!

Leden beschermen elkaar! We rekenen op uw medewerking voor uw veilig gebruik.

De meeste gebruikers vanhet internet hebben oprechte bedoelingen en zijn te vertrouwen. Er zijn echter lieden die het internet, en daarmee ook Contactplaats, (net zoals ook in de wereld daarbuiten) willen misbruiken om u oneerbare voorstellen te doen of om u te misleiden. Om dit soort lieden te kunnen blijven weren van ons platform, doen wij een dringend beroep op uw medewerking.

Wij hechten er veel waarde aan dat onze leden zich veilig kunnen voelen op ons platform. Als u een oproep actief heeft, kunnen alleen ingeschreven leden met u in contact treden via uw oproepen. Als afzender ziet u de gebruiksnaam en het e-mailadres in de berichtjes die u ontvangt. Leden kunnen hun gebruiksnaam en e-mailadres niet wijzigen. Zo kunt u er altijd verzekerd van zijn, dat de afzenders van berichtjes echt bestaan en bij ons bekend zijn. We werken samen als het gaat om uw veiligheid en het juiste gebruik van ons platform. Daarom verwachten wij van u als lid, dat u ons onmiddellijk informeert als een ander lid u benadert met voorstellen waarvoor ons platform niet bedoeld is en die u daarom ook niet hoeft te accepteren (zoals erotische voorstellen of verkoop voorstellen). Alleen op deze manier kunnen wij de rotte appels voor u er tussenuit halen. Dit informeren doet u het beste door de ontvangen berichten door te sturen naar support@contactplaats.nl. Wij kunnen dan meteen gepaste maatregelen nemen en deze leden die hun lidmaatschap misbruiken van het platform verwijderen en voor de toekomst deelname onmogelijk maken. Alleen op deze manier kunnen we samen werken aan uw veiligheid en prettig gebruik van Contactplaats. Als we op deze manier samenwerking, kunt u jaren plezier hebben van de mogelijkheden die ons platform u biedt. We rekenen op u!

Uw oproep(en) dient u actueel te houden

Als een oproeptermijn afloopt, krijgt u van ons 7 dagen vooraf een herinneringsmail met het verzoek om uw oproep gratis te verlengen, te verwijderen of tegen een klein bedrag weer omhoog te plaatsen. U verplicht zich met uw inschrijving om ons platform actueel te houden en gehoor te geven aan dit verzoek. Indien u geen gehoor geeft aan onze herinneringsmail, behouden wij ons het recht voor om uw oproep na het verstrijken van de afloopdatum onaangekondigd (oneindig) te verlengen, te verwijderen of opnieuw te plaatsen. U kunt uw op deze wijze actueel gehouden oproep(en) altijd zelf op enig moment verwijderen of van een eindige datum voorzien (verlengen). 

Kies een goede gebruiksnaam!

Wij willen u een beschermde online omgeving bieden, waar u uw oproepjes veilig kunt plaatsen. Wij verwachten van onze leden daarnaast dat zij hun privacy zelf ook goed beschermen. Kies daarom een gebruiksnaam waarbij u zich veilig voelt. Tips hierover leest u in ons helpcentrum.

Criteria gebruiksnaam (Alias)

Bij het kiezen van de naam (Alias of gebruiksnaam) waarmee u actief wilt zijn op Contactplaats moet u rekening houden met het volgende:

de gekozen naam:

 • mag geen punten of komma's of andere leestekens bevatten;
 • mag niet gebruikt worden om u uit te geven voor iemand anders;
 • mag geen websitenaam of e-mailadres of telefoonnummer bevatten (dus ook geen @);
 • mag geen merknaam zijn die op enig moment door de rechtmatige eigenaar geclaimd zou kunnen worden (als dit toch aan de orde is (bedoeld of onbedoeld), behouden wij ons het recht voor om uw alias te wijzigen);
 • mag niet beledigend of aanstootgevend zijn;
 • mag geen websitenaam zijn;
 • mag niet de indruk wekken dat de bedoelingen van het account enkel bestaan uit verkoop van goederen of het leggen van erotische of sexuele contacten (dit soort Aliassen die dit duidelijk doen vermoeden, worden meteen verwijderd inclusief account. Bij de geringste twijfel houdt Contactplaats zich het recht voor de alias zonder vooraankondiging aan te passen);
 • moet voor bedrijven overeenkomen met de bedrijfsnaam en alszodanig te verifiëren zijn, bijvoorbeeld door een verwijzende (gratis) link naar de eigen website en/of door duidelijke vermelding van adres- en contactgegevens. 

 

Gelijksoortige onderneming?

NB: Bent u een onderneming van een gelijksoortige aard als Contactplaats.nl en voert u bijvoorbeeld een datingsite, vriendschapsite, klussite, hobbycontactensite, sportmaatjessite of anderssoortige bemiddelingssite die particuliere contacten tussen mensen totstandbrengt tot doel heeft? Dan gelden er voor uw account extra voorwaarden. Lees deze ook aandachtig en houd daar rekening mee!

U gaat automatisch akkoord met gebruiksvoorwaarden en Coockies.

Door Contactplaats.nl te gebruiken of te bezoeken (ook zonder account!) verklaart u dat u automatisch akkoord bent met deze gebruiksvoorwaarden en accepteert u dat Contactplaats Coockies op uw computer plaatst. Zonder deze Coockies is het onmogelijk om alle functionaliteiten van de website goed voor u te laten werken. Contactplaats gebruikt deze Coockies niet om informatie over u te verzamelen voor commerciele doeleinden, noch om zonder uw toestemming informatie over u te verstrekken aan derden. Dit is namelijk bij de Wet verboden!

Meld misstanden meteen!

Door lid te worden van onze marktplaats gaat u ermee akkoord dat u ons ten alle tijde in staat zult stellen om gepaste maatregelen te kunnen nemen tegen lieden die onze (en ook uw) contactmarktplaats bevuilen en willen misbruiken voor het plaatsen van ongepaste oproepen en die u ongepaste reacties sturen. Wij zijn een marktplaats voor mensen en door mensen en met uw inschrijving stemt u ermee in dat u samen met ons en met en voor de andere leden zorgt voor een veilig gebruik. Wij bieden onze leden een veilige omgeving om oproepjes te plaatsen. Om deze veiligheid te kunnen blijven garanderen vragen wij uw medewerking. Reageren op oproepadvertenties van u als lid kunnen alleen onze andere leden. Ontvangt u van (een van de) andere leden oneerbare of criminele voorstellen, of bent u door een van hen ernstig geschaad? Of ziet u oproepen (zoals erotische of geldschieters) die niet op ons platform thuis horen? Dan verplicht u zich als lid om ons daar te allen tijde meteen concreet over te informeren met het noemen van de gebruikersnaam/e-mailadres en/of om berichten van deze persoon/personen altijd meteen door te sturen naar support@contactplaats.nl. Alleen zo stelt u ons in staat om direct gepaste maatregelen te kunnen nemen tegen dit soort lieden die als lid hier niets te zoeken hebben en om uw privacy en veiligheid ten volste te kunnen blijven waarborgen! Wij rekenen op uw medewerking! 

Nieuwsbrief

Met uw inschrijving gaat u automatisch akkoord met onze Nieuwsbrief. Deze versturen wij incidenteel tot maximaal 12 keer per jaar. De Nieuwsbrief bevat vaak leuke acties die we u niet willen onthouden. Denk aan gratis omhoog plaatsen van uw advertentie(s) of uw advertentie gratis als topadvertentie of op de homepagina plaatsen. Daarnaast kunnen wij de Nieuwsbrief ook gebruiken om u te attenderen op eventueel misbruik van onze service door lieden die hier niets te zoeken hebben met hun verkeerde bedoelingen!

Particulier of Organisatie account?

U kunt kiezen uit account Particulier of account Organisatie. Voor beide geldt: u kunt ze activeren wanneer u dat wilt. Activeren gaat via het plaatsen van een oproepadvertentie, waardoor u bereikbaar wordt via e-mail. Plaatst u geen advertenties,, dan bent u met uw profiel weliswaar zichtbaar op de profielenpagina (als uw profiel gevuld is), maar voor bezoekers en leden niet bereikbaar. Pas als u weer mensen zoekt of nodig heeft, neemt u uw account weer in gebruik door tenminste 1 oproepadvertentie te plaatsen.

Bewaken betrouwbaarheid informatie

Contactplaats besteedt de grootst zorg aan de content van en het zo optimaal mogelijk faciliteren van haar diensten op deze website voor de gebruikers. Desondanks kan niet worden gegarandeerd dat de website vrij is van tekstuele en technische onjuistheden of verouderde oproepen. Contactplaats kan daarvoor geen aansprakelijkheid aanvaarden. De rol van Contactplaats is faciliterend. Daarom kan Contactplaats tevens geen aansprakelijkheid aanvaarden voor gevolgen die u ondervindt, voortkomend uit gebruik van de website en ook niet voor content op de aan deze website gekoppelde bestanden en/of websites waarnaar wordt verwezen.

Uw lidmaatschap opzeggen

Eigenlijk zijn er geen redenen te bedenken waarom u bij leven uw lidmaatschap weer zou moeten willen opzeggen. Als u geen advertentie(s) meer actief heeft, staat uw account in de slaapstand en kan niemand contact met u opnemen en is uw privacy optimaal beschermd. Dit werkt bij ons hetzelfde als bij een verkoopmarktplaats als u even niets te koop aanbiedt.  U kunt uw account op elk gewenst moment weer activeren als u het nodig heeft, via het plaatsen van nieuwe oproepjes. Met uw account behouden, ook als u even niemand zoekt, bespaart u op opnieuw inschrijfgeld betalen. Ook is het op een andere manier nog handig: want net als bij andere Marktplaatsen geldt ook bij ons: hoe langer u een account voert, hoe betrouwbaarder u met uw advertentie(s) overkomt bij de mensen waarmee u graag in contact wilt komen. Wilt u uw lidmaatschap, ondanks alle bescherming die wij u en u elkaar als leden biedt in samenwerking met ons Team, toch nog opzeggen? Dan stellen wij hieraan de volgende voorwaarden:

 • dat u uw account minimaal 30 dagen niet meer actief gebruikt heeft (dus uw laatste advertentie haalde u 30 dagen voorafgaand aan uw verzoek weg en uw laatste reactie dateert van minimaal 30 dagen geleden;
 • dat u dit verzoek indient via een e-mail (afkomstig van het e-mailaccount waarmee u op Contactplaats bent in geschreven) aan info@contactplaats.nl, onder vermelding van uw gebruiksnaam die u op Contactplaats voert, uw geboortedatum en uw postcode en met opgave van uw duidelijke redenen.
 • Als de reden voor opzegging is, dat u door een of meerdere andere leden onheus bejegend bent, dient u in dat geval gelijktijdig de gebruiksnaam van het (de) betreffende lid (leden) kenbaar te maken, zodat u ons in de gelegenheid stelt om op te treden tegen deze leden. Deze hebben op ons platform niets te zoeken! Kortheidshalve verwijzen wij u ter volledigheid nog naar kopje 'Meld misstanden meteen!'. U heeft er als lid mee ingestemd ons te allen tijde te zullen helpen Contactplaats vrij te houden van onheuse lieden. Onder 'onheuse lieden' verstaan wij mensen die ons platform willen misbruiken voor het doen van ongepaste voorstellen aan u en die u ongewenste reacties sturen, die u zelfs in gevaar kunnen brengen. U gaat ermee akkoord ons van dit soort misstanden te allen tijde in kennis te stellen. Alleen als we op deze manier samenwerken aan het veilig gebruik voor alle leden met wel oprechte bedoelingen, kunnen wij (Team Contactplaats) betreffende leden onmiddellijk van het platform verwijderen en daarmee uw bescherming blijven waarborgen. Wij zijn een marktplaats voor mensen en door mensen en zorgen samen voor een veilig gebruik. We rekenen dus, ook als u in deze wetenschap tóch nog steeds wilt opzeggen, op uw medewerking. Door lid te worden stemt u beslist in met deze regel.

Privacy statement

Persoonlijk inschrijven kan onder een Alias. Uw privacy is beschermd zolang u dat wilt. Alleen uw woonplaats en uw geboortejaar wordt altijd getoond (u bent verplicht uw postcode in te vullen), want mensen moeten weten in welke regio ze u kunnen vinden. Door gebruikmaking en het bekijken van deze website, accepteert u dit en dat Contactplaats geen enkele aansprakelijkheid aanvaart voor (indirecte) gevolgen daarvan en stemt u onvoorwaardelijk in met de gebruiksregels en de uitleg in het helpcentrum. Reageren op advertenties is vrijblijvend.  Adverteer/zoek in rubrieken op uw persoonlijke, zakelijke, beroeps- of groepsgewijze interesses.

Service van team Contactplaats

Als lid van Contactplaats geniet u gratis extra service. Wij helpen u waar mogelijk aan een optimale presentatie en vindbaarheid van uw oproep(en), zodat u snel de mensen kunt vinden die u zoekt. Wij doen dit te allen tijde zonder de essentie van uw boodschap te wijzigen. U kunt daarbij denken aan:

 • Advertenties zonder foto voorzien van een toepasselijke afbeelding;
 • Het aanpassen van de advertentietitel, waardoor deze beter gevonden wordt;
 • Een gratis topadvertentie maken van uw oproep, zodat u nog beter gevonden wordt;
 • Uw oproep gratis op de homepagina plaatsen, waardoor u nog beter gevonden wordt.
 • Uw oproep dupliceren en in meerdere toepasselijke rubrieken plaatsen als de inhoud daarvan hiertoe aanleiding geeft, zodat u nog beter gevonden wordt.
 • Uw oproep promoten via ons facebook- en/of twitterkanaal, zodat u nog beter gevonden wordt.

Contactplaats behoudt zich het recht voor om deze middelen zonder voorafgaande aankondiging in te zetten. Daarbij zullen wij nimmer inbreuk doen op uw privacy. Door lid te worden van ons platform gaat u akkoord met deze service.

Copyright

Deze website is auteursrechtelijke beschermd. Oneigenlijk gebruik van de inhoud of delen daarvan maken inbreuk op de intellectuele rechten. Voor vermenigvuldiging van de inhoud of delen daarvan voor gebruik elders, moet u ons vooraf schriftelijk uitdrukkelijk om toestemming vragen. Contactplaats.nl behoudt zich het recht voor om geplaatste advertenties voor marketingdoeleinden in te zetten. U gaat hiermee akkoord door uw lidmaatschap.

Ook het contactplaatsconcept is auteursrechtelijk beschermd en samen met het beeldmerk gedeponeerd bij de BBIE Benelux. Lees ook de disclaimer.

Sisow (iDEAL)