Advertentie plaatsen

Start Vacatures Vacatures | Freelance Alternatief, New Age

Nieuw! Spirituele hulp-en advieslijn www.mijnspirit.nl

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Gebruikt  
Omschrijving

Ben jij iemand die werkt als coach, counselor, trainer, NLP-er, etc. en/of heb je veel levenservaring opgedaan en vind je het fijn om mensen verder te helpen in hun eigen ontwikkeling? 

 
Het team van MijnSpirit is op zoek naar consulenten voor hun hulp- en advieslijn. Je kunt je eigen tijd indelen. Voorwaarden om aan de slag te kunnen gaan, zijn: minimaal 16 uur beschikbaar per week, beschikken over een vaste telefoonlijn, bij cliënten een bewustwordingsproces op gang kunnen brengen, goed Nederlands kunnen spreken en het liefst ook schrijven, want wij bieden onze cliënten ook een emailservice aan.
 
De verdiensten zijn goed.
 
Mocht je je kunnen vinden in het bovenstaande, solliciteer dan via de button ‘vacatures’ op www.mijnspirit.nl en je wordt binnenkort gebeld door een van onze medewerkers.
 
Het MijnSpirit team

Mijn Spirit
Mijn Spirit
Doorn, Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord