• Nederland

2B-Married Bruidsbeurs

Geplaatst door 2B-Home Party & Business Centre

Advertentie informatie

  • Vervoersmogelijkheden: Fiets / Openbaar Vervoer
  • Advertentie geplaatst: 06-01-2014
  • Aantal keer bekeken: 12
  • Woonplaats: Zoetermeer

Vergoeding

  • In overleg

Deel deze advertentie

  • Link naar deze advertentie
  • Link naar adverteerder
Is dit geen treffer? Plaats uw eigen gratis oproep!

Beschrijving

De 2B-Married Bruidsbeurs is in een compleet nieuwe trouwjurk gestoken! Dit is absoluut een unieke kans om samen met je aanstaande, ceremoniemeester, vrienden en/of familie een ‘sneak preview’ van jullie echte bruiloft te gaan beleven. Van de trouwceremonie tot het aansnijden van de bruidstaart. Je ervaart de sfeer en doet live inspiratie op voor het vormgeven van de dag van jullie dromen!

Dé trouwbeurs die een echte bruiloft nabootst

Tijdens de 2B-Married Bruidsbeurs wordt er in 2B-Home Party Centre de hele dag een bruiloft van A tot Z nagebootst. In onze romantische trouwzaal beleef je diverse malen per dag een trouwceremonie, uitgevoerd door een echt bruidspaar. Jullie ervaren de romantiek en bedenken hoe jullie hier zelf willen gaan staan.

Verder presenteren wij tijdens de trouwbeurs in één van onze sfeervolle private dining rooms, een prachtig huwelijksdiner. Daarna kunnen jullie direct door naar de feestzalen waar fantastische DJ’s aan het draaien zullen zijn. Zo kun je samen kijken op welke wijze jullie feestavond ingevuld kan gaan worden (en er mag natuurlijk gedanst worden!).

de trouwbeurs die jullie gaan verrassen!

Tot slot zullen er een aantal organisaties op de trouwbeurs aanwezig zijn die alles te maken hebben met jullie trouwdag en jullie daar ook alles over kunnen vertellen. Kortom, wij bieden jullie de bruidsbeurs waarbij je echt verrast zult gaan worden! Volledig verzorgd  door 2B-Home Party Centre.

Reserveer dus onderstaande datum alvast in jullie agenda en kom langs naar de 2B-Married Bruidsbeurs in Zoetermeer!


Link naar website: http://www.2b-home.nl/site/2b-married-bruidsbeurs

Meer advertenties van

Meer advertenties in deze categorie

 
Mollie (iDEAL)