Advertentie plaatsen

Start Advies en Hulp Administratie hulp Hulp bij Belastingen

Elkaar niet kunnen vinden verleden tijd met Contactplaats

Samenvatting
  • Op aanvraag
Omschrijving

Elkaar niet kunnen vinden verleden tijd met Contactplaats

Eenzaamheid, gebrek aan gezelschap, hulp en advies hoeft niet te bestaan anno 2013

Met wel 4000 contactdoelen heeft Contactplaats potentieel om landelijke een begrip te worden als marktplaats voor het lokaal vinden van mensen. Elkaar lokaal voor elk doel snel vinden, daar waar iedereen elkaar actief kan zoeken.  Statistisch gezien hebben 2,5 miljoen Nederlanders voortdurend behoefte aan nieuw sociaal contact, hulp of advies. Ze slagen slechts gedeeltelijk in de juiste weg vinden. Oprichter Anna Armstrong ziet Eureka: 'Alle vraag en aanbod centraal bundelen op 1 landelijke marktplaats en nooit meer verlegen zitten om mensen in de buurt'.  Een Interview (PERSBERICHT)

Jij zegt: Contactplaats is voor iedereen?

Voor spullen verkopen en sekscontact zijn al genoeg sites. Voor alle andere contactdoelen: zeker weten! Eigenlijk gek dat dit in deze setting nog niet bestond. Je kunt gratis oproepen plaatsen voor elk denkbaar doel voor jezelf, je kinderen, je bejaarde ouders of grootouders, als familie, als vriendenclub, vereniging, werkgever, werkzoekende, goed doel, omroep, organisator van evenementen, noem maar op. Eigenlijk vanuit elke rol op elke leeftijd. Om een paar van de 4000 mogelijkheden die ik bedacht te noemen: een sportpartner of oppas vinden, iemand die boodschappen doet, abonnement op tijdschrift delen, hulp bij een klus vragen, een carpooler vinden, adoptiegrootouders zoeken. Je kunt echt voor alles wat je wilt op zoek naar mensen in de buurt. Je vindt elkaar op trefwoord en KM-afstand. Ik heb zelf bijvoorbeeld ook een oproep geplaatst om iemand te vinden die mij wil komen voordoen hoe je mayonaise maakt. Mijn vrienden lukt dat geen van allen.

Contactplaats is nog een beetje leeg...

We zijn nu klaar voor het grote publiek. Een aantal mensen en (overheid)instanties heeft ons al ontdekt. Alle online Wmo-loketten van Jalp.nl verwijzen naar ons bij 'Sociaal leven' en 'Activiteiten ondernemen'. Ook G!DS Bibliotheken heeft ons al toegevoegd. Contactplaats heeft met 4000 contactdoelen (lees: adverteerrubrieken) potentieel om landelijk uit te groeien tot een begrip als het gaat om het lokaal vinden van mensen. (Net zoals die ene marktplaats die dat al is, maar dan voor de verkoop van spullen.) Als mensen dat beseffen en er veelvuldig gebruik van maken, hoeft niemand meer ongewild alleen te zijn of verlegen te zitten om mensen of hulp in de buurt. Gewoon

een advertentie plaatsen en zien wat er gebeurt. Ik nodig particulieren en organisaties met vragen als: 'Waar vind ik iemand die.....?' uit dat in een oproep te vertalen en die meteen op Contactplaats te zetten!

Plaats allemaal 1 advertentie?

Precies! Met alleen zoeken op de site doe je het niet goed. 'Vraag' is gelijk aan 'aanbod'. Je moet je zoekactie ook meteen omgieten in een eigen advertentie op de site. Als iedereen gaat zitten wachten op oproepen van anderen, gebeurt er helemaal niets! Minimaal 1 advertentie plaatsen is essentieel voor je succes. Dat moet tussen de oren landen! Ik zie dagelijks veel bezoekers die alleen rondkijken. Als die mensen allemaal een advertentie zouden plaatsen, hadden velen daarvan elkaar al lang gevonden. Jammer! Moeilijk is het niet. Je plaatst je oproep in de juiste rubriek. Zet er een leuke foto of filmpje bij en klaar! Het kan als particulier ook anoniem, voor je veilige gevoel.

Waarom kiezen voor Contactplaats.nl?

Om snel succes te boeken, daar waar iedereen komt die jou ook actief zoekt! Omdat het verrassend veelzijdig en gratis is. Er bestaan duizenden websites met evenveel doelen voor contact met nieuwe mensen. Contactplaats bundelt  al die doelen samen op 1 webadres. Je hebt nog maar 1 wachtwoord nodig voor je contactdoelen van nu, maar ook die van later! Een mens is immers niet alleen sportpartner, maar ook klusser, of vrijwilliger, of oppas of werkzoekende of [vul zelf maar aan].

En al die andere websites?

Stuk voor stuk mooie initiatieven, maar vaak moeilijk te vinden of te onthouden! Ik nodig ze van harte uit om op Contactplaats te adverteren en naar hun website te verwijzen. We kunnen  elkaar mooi aanvullen of misschien wel samenwerking aangaan. Ik zie daar alleen maar kansen.

Nog handige tips?

Bewaar dit bericht. Ik blijf verder herhalen: Maak van je zoekactie meteen een oproepactie. Plaats altijd minimaal 1 advertentie, zodat je gezien wordt. Vind elkaar op Contactplaats.nl Zet in je titel zo veel mogelijk relevante trefwoorden. Overige informatie, tips en trucs vind je op www.contactplaats.nl in het Helpcentrum  en op pagina 'Over Contactplaats'. 

Schrijf meteen in en plaats een advertentie!

Vergelijkbare advertenties
Elkaar helpen is in. We helpen elkaar met advies, of hulp bij klus of
N.O.T.K.
Elkaar helpen is in. We helpen elkaar met advies, of hulp bij klus of

Elkaar helpen is in! Zorg- en dienstverlening versoberen. Het nieuwe toverwoord is: zelfredzaamheid. Heb je moeite met je belastingaangifte, administratie of de werking van een apparaat? Of ben jij juist heel handig in die ...

Nederland
Hulp bij Belastingaangifte
N.O.T.K.
Hulp bij Belastingaangifte

De belastingaangifte komt er weer aan. Ziet u er ook tegenop?Ik let ook op zaken als aftrekposten in het geval van studie e.d. Van mij krijgt u inzage (kopie van de aangifte en uitleg) in hetgeen verstuurd gaat worden, zodat er ...

Nieuwegein
Team Contactplaats
Team Contactplaats
Nederland, Colorado
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord