Advertentie plaatsen

Start Hobbymaatjes Modelbouw Overige Modelbouw

Modelbouwers gezocht!

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Nieuw  
Omschrijving

Leuk dat je ons gevonden hebt!. Wij zijn op zoek naar enthosiaste modelbouwers!!!

Wie zijn wij...

De Zoetermeerse Modelbouw Club werd opgericht in 1975 en is oorspronkelijk begonnen als een vereniging voor scheepsmodellen. Vervolgens is de ZMBC uitgegroeid tot een vereniging voor allerlei modellen : Van scheepsmodellen tot papieren modellen, plastic modellen en modelbouwvliegtuigen. De belangrijkste doelstellingen van onze vereniging zijn:

  • Uitwisseling van kennis over de modelbouw, gereedschappen en alles wat daarmee samenhangt;
  • Het organiseren van demonstraties, wedstrijden, tentoonstellingen e.d;
  • Het helpen van beginnende modelbouwers in het algemeen.

 

Iedereen, ongeacht de leeftijd, met of (nog) zonder model kan lid worden van de vereniging. De vereniging telt een aantal enthousiaste leden, die regelmatig bijeenkomen op clubavonden. Zo hebben wij enkele leden, die statische scheepsmodellen bouwen, varende, radiobestuurde scheepsmodellen bouwen en een kleine groep houdt zich bezig met andere takken van modelbouw zoals papier modellen en plastic modellen.

  Het ZMBC-clublokaal is gevestigd aan de Karel Doormanlaan 2 te Zoetermeer. U bent elke dinsdag avondvanaf 19.00 uur welkom.

ZMBC
ZMBC
Zoetermeer, Zuid-Holland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord