Advertentie plaatsen

Start Sportmaatjes Overige Sport maatjes Overige Sporten

Sportpartners, sportmaatje, wandelmaatjes, fietsmaatje, danspartner ge

Samenvatting
 • N.O.T.K. nader overeen te komen
 • Nieuw  
Omschrijving

Sportpartner gezocht, een sportmaatje om te wandelen, fietsen, dansen of om samen aan overige sporten te doen. Zoekt u ook een nieuwe sportmaatje voor deze of andere sport? Nieuwe sportpartners kunnen elkaar vinden via hun oproepen in de gratis advertentierubriek waarin ook deze voorbeeldoproep staat. Dit zou dus ook uw gratis oproep kunnen zijn!

Maak van uw zoekactie naar uw nieuwe sportmaatjes meteen een succes: plaats nu direct ook uw eigen gratis oproepadvertentie voor de nieuwe wandel of fietspartners die u zoekt en laat u door hen vinden. Misschien heeft u morgen al bericht! Nieuwe mensen ontmoeten via uw interesses en hobbys is een ongedwongen manier om nieuwe vrienden te maken. U heeft immers al een gezamenlijke interesse om over te praten. Via uw oproepen vindt u elkaar in de buurt op KM-afstand. Contactplaats biedt u voor duizende soorten interesses online centraal gratis oproepruimte. U hoeft nergens anders meer online naar mensen te zoeken. Dat scheelt u een hoop tijd en vergeten wachtwoorden!

Zo plaatst u snel uw GRATIS sportmaatjesoproep in dezelfde hobbyrubriek:

 • Noteer eerst de 3 rubrieken die u bij deze oproep in het blauwe kruimelpad ziet, zodat u ze niet vergeet. (zie plaatje)!
 • Klik op de link bij deze advertentie en maak uw GRATIS account aan.
 • Bevestig uw account via de mail die u gelijk van ons ontvangt (soms landt deze 1e mail tussen de SPAM-mails!). U bent meteen ingelogd.
 • Klik op knop 'Advertentie toevoegen' en selecteer de genoteerde rubrieken.
 • Vul uw oproep in, voeg een leuke foto bij (als u die heeft), klik op de blauwe en groene knop en klaar!

MOGELIJKHEDEN

U kunt bij uw advertenties:

 • 5 foto's plaatsen (max. 2 mb)
 • 1 filmpje plaatsen
 • 3 documenten plaatsen (bijvoorbeeld een gedicht of uw cv)
 • 1 link plaatsen
 • en nog veel meer (via tab 'Mijn gegevens' in uw klantenpaneel).

TIP: Een leuke foto levert gegarandeerd extra reacties op.

Wij wensen u veel succes bij het snel vinden wie u zoekt. 

Wilt u nog meer tips om van uw gebruik van Contactplaats een succes te maken? Kijk eens in ons HELPCENTRUM (rechts bovenaan de website).

Graag tot ziens op Contactplaats.

Met vriendelijke groet, 

Team Contactplaats

hobbyvrienden zoeken 

Sportpartner is een veelgebruikt zoekwoord op Contactplaats. Kijk hier snel wat je kansen zijn!

Hoe vaak is deze advertentie al bekeken? Dat zouden je kansen kunnen zijn als deze advertentie van jou was, om de mensen te vinden die je zoekt!  Veelgebruikt geldt ook voor sportmaatje, wandelmaatje, fietsmaatje en danspartner. Zorg dat jouw oproep hier ook staat! Alleen zo kun je gevonden worden en kun je vinden wie je zoekt! 

Schrijf meteen in (zie link) en adverteer gratis in een van onze 246 sportrubrieken jouw oproep. Zet er ook een leuke foto bij (bijvoorbeeld van je tennisracket) en misschien heb je morgen al bericht! 

De sportrubrieken vind je via: Home > Sporten, Sportmaatjes. 

Wij denken dat we voor alle sporten een rubriek hebben. Staat jouw sport er toch niet bij? Laat het ons dan meteen weten via het contactformulier (bovenaan!) 

 

Team 1 Contactplaats.nl
Team 1 Contactplaats.nl
Nederland, Overijssel
Biedingen
 • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord