• Nederland

SINGLE EVENTS OP ZONDAG.

Advertentie informatie

  • Advertentie geplaatst: 29-12-2015
  • Aantal keer bekeken: 310
  • Urgentie: Hoog
  • Woonplaats: Amstelveen

Vergoeding

  • In overleg

Deel deze advertentie

  • Link naar deze advertentie
  • Link naar adverteerder
Is dit geen treffer? Plaats uw eigen gratis oproep!

Beschrijving

ELKE ZONDAG * 30-45-55+ PARTY *MET GRATIS BUFFET!
OOK IN 2018 WEER *OP EN TOP* GEZELLIGHEID BIJ ALL - DANCE UITGAAN VANAF 30 JAAR .De avonden zijn bestemd voor singles- niet singles , vrienden en vriendinnen en uitgaans pubiek.

Een dansavond kan de manier zijn om nieuwe mensen te leren kennen! Societeit  All-dance is iedere Zondagavond een dans- en ontmoetingscentrum voor alleengaanden.

De avonden zijn al 30 jaar een begrip en geroemd om de ongedwongen sfeer. Er zijn in al die jaren dan ook  ontelbare relaties en  vriendschappen  ontstaan.

Onder het genot van een hapje en een drankje genieten van Topdansmuziek, afgestemd op ons publiek,  en natuurlijk kunt u ook verzoekjes indienen bij onze Dj , hij draait de lekkerste nummers vanaf de jaren 70s tot nu  Latin, Salsa, Merenque, Bachata, Soul, Reggae, etc.

Societeit alldance  wordt door mensen uit het hele land bezocht, door de gunstige ligging bezoeken zowel singles uit de kop van Noord-holland  tot zelfs uit Bergen op Zoom onze singles aangelegenheid. 

De gemiddelde leeftijd van de bezoekers van onze dansavond is tussen de 30 en de 60  jaar oud.  

Societeit  Alldance is niet alleen leuk als u daadwerkelijk op zoek bent naar een partner! Bij ons komt u vanzelf in contact met veel verschillende mensen, zodat uw vriendenkring vanzelf groter wordt.

Beleef het ook eens mee in Zaal Alleman Den Bloeyenden Wijngaerdt  1  1183 JM Amstelveen. Vrij parkeren voor en naast de deur.

Entree € 8  inclusief gratis hapjes, garderobe en toiletten.                     

Aanvang 21:00 uur, einde 01:00 uur

Voor meer informatie,  {Link removed};

of facebook.com/singlescluballdance


Link naar website: http://www.all-dance.nl

Meer advertenties van

Meer advertenties in deze categorie

 
Mollie (iDEAL)