• Nederland

Reikibehandelingen voor ontspanning en heling

Geplaatst door KICARE Reiki & Coaching, Haler

Advertentie informatie

 • Advertentie geplaatst: 27-05-2015
 • Aantal keer bekeken: 66
 • Urgentie: Hoog
 • Woonplaats: Bunde

Vergoeding

 • In overleg

Deel deze advertentie

 • Link naar deze advertentie
 • Link naar adverteerder
Is dit geen treffer? Plaats uw eigen gratis oproep!

Beschrijving

Bij de Reiki Master van KICARE® kun je terecht voor een van de heerlijke rustgevende en verkwikkende Reikibehandeling naar keuze in de zuiverste vorm. Alle behandelingen gebeuren bij KICARE® naar de oorspronkelijke Japanse Reiki-leer, de zogeheten Usui Dô, zoals Mikao Usui - de herontdekker en grondlegger van Reiki- het bedoeld heeft. Tijdens de intake (het gebruikelijke eerste kennismakingsgesprek inclusief introductiebehandeling) bekijkt de Reiki Master met jou welke behandeling(en) en/of Reiki-pad voor jou het meest geschikte is.

 • Behandelingen gebeuren altijd met je (liefst makkelijk zittende) kleding aan!
 • Behandelingen geven, als ondersteuning van je herstelproces of om totaal te ontstressen, het beste resultaat als je er minimaal drie achter elkaar neemt, liefst binnen twee weken (Reiki-booster). Maar natuurlijk geeft een enkele behandeling (ook om het eens uit te proberen) ook altijd al een fijn ontspannend effect!

Je kunt bij KICARE® kiezen uit:

 • Reikibehandeling op afstand op afgesproken tijd. (duur: ca. 20 minuten)Voor deze behandeling hoef je niet naar de praktijk te komen. De behandelaar maakt vooraf een afspraak met je, waarop je een rustige plek opzoekt op een voor de behandelaar bekende plek. Tijdens de afspraak wordt de heilzame energie met gebruikmaking van (brug)symbolen naar je toegezonden. Tijdens deze behandeling neem je in een ontspannen houding plaats op een zelfgekozen stoel, bed of ander comfortabel meubel, dat zich op de afgesproken plek bevindt. Zorg dat je niet gestoord kunt worden!
 • Reikibehandeling Stress/Hoofdpijn (duur: ca. 30 minuten) Voor deze behandeling kom je naar de praktijk of kun je de behandelaar (tegen reisvergoeding) bij je thuis uitnodigen. Tijdens deze behandeling zit je op een stoel en worden alleen je hoofdchakra's behandeld, afhankelijk van de intensiteit van je klachten al dan niet met gebruikmaking van de Reiki-symbolen.
 • Reikibehandeling CHIRIO HO front (Totaalprogramma) (duur: 45 minuten) Voor deze behandeling kom je naar de praktijk. Dit is een van de meest gegeven behandelingen, ook binnen de Japanse Reiki. tijdens deze behandeling worden alle chakra"s behandeld. Tijdens deze behandeling lig je op je rug op de behandeltafel. Dit is de meest gegeven behandeling, ook binnen de Japanse Reiki. Tijdens deze behandeling worden alle chakra's behandeld.
 • Reikibehandeling CHIRIO HO front/Back (Totaalprogramma) (duur: 60 minuten) Voor deze behandeling kom je naar de praktijk. Dit is een van de meest gegeven behandeling, ook binnen de Japanse Reiki. Tijdens deze behandeling worden alle chakra's behandeld en met elkaar in evenwicht gebracht. Voor deze behandeling kom je naar de praktijk. Tijdens deze behandeling lig je voor een deel op je rug en voor een deel op je buik op de behandeltafel.
 • Reikibehandeling met de drie Reiki-kristallen (Onderdeel van Reiki-edelsteentherapie) (duur: 45 minuten) De Japanse Reiki kent als enige stroming binnen de Reiki ook behandelingen met kristallen. Deze therapie wordt dankbaar ingezet bij mensen die blokkades hebben op het gebied van emoties en loslaten. Deze behandeling bevordert dat de ratio en gevoel weer in balans komen, dat angsten verdwijnen en dat er weer ruimte vrij komt voor herstel en vreugde. Voor deze behandeling kom je naar de praktijk. Ze wordt op de behandeltafel gegeven.
 • Reikibehandeling REIJI HO (intuitief) (duur: 45 minuten) Reiki stuurt de handen van de behandelaar, die daarbij zijn intuïtie gebruikt, naar die plekken van je lichaam, die op dat moment de helende energie het meeste nodig hebben. Let op, dat kunnen heel andere plekken zijn, dan waar je klachten hebt.

Link naar website: http://www.kicare.nl/reikicentrum.html

Meer advertenties van

Meer advertenties in deze categorie

 
Sisow (iDEAL)