Advertentie plaatsen

Start | Diensten | Zorg, Welzijn Alternatieve zorg Orthomoleculaire geneeskunde

Natuurpraktijk Aurora - Orthomoleculaire geneeskunde

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Natuurpraktijk AURORA voor complementaire* geneeskunde wordt gerund door mevrouw Alie Wouda - van der Tuin. Na een loopbaan van 15  jaar in de pathologie/cytologie en 10 jaar in de enzym-histochemie, besluit zij in 1988 het roer om te gooien. Zij studeert 7 jaar aan de Academie voor Natuurgeneeskunde, waarna zij deze opleiding met succes afrondt. Sinds 1995 kunt u in haar praktijk in Beringe terecht voor onder andere aandoeningen als  rheuma, eczeem, allergie, fibromyalgie, hypoglycemie, suikerziekte, chronische vermoeidheid, candidiasis albicans etc.

Diagnostiek
De diagnose wordt gesteld via onder andere Iris-diagnostiek, Levende-bloed-analyse en bioresonantie.

Behandeling
De behandeling kan bestaat uit phytotherapie, bioresonantie, orthomoleculaire geneeskunde, aangevuld met dieetvoorschriften, homeopathische en/of orthomoleculaire middelen en suppletie in de vorm van kruiden, vitaminen en mineralen.

Waarborg Kwaliteit van hulpverlening
Om de kwaliteit van hulpverlening te kunnen blijven garanderen, besteedt mevrouw Wouda-van der Tuin grote zorg aan bij- en nascholing en blijft zij op de hoogte in haar vakgebied. Zij is aangesloten bij een vakvereniging en verbindt zij zich aan een Ethische code. Met elke cliënt wordt een behandeltraject afgesproken. Mevrouw Wouda-van der Tuin praktiseert met eenzelfde geheimhoudingscode zoals die ook in de reguliere gezondheidszorg geldt. 

Vergoeding door ziektekostenverzekeraar
De meeste ziektekostenverzekeraars vergoeden consulten van Natuurpraktijk Aurora geheel of gedeeltelijk (informeer bij uw eigen ziektekostenverzekeraar naar de voorwaarden). Met een aantal ziektekostenverzekeraars heeft Natuurpraktijk Aurora een samenwerkingscontract afgesloten.

Afspraak maken

Voor het maken van een afspraak kunt u een bericht sturen via deze website (nadat u bent ingelogd op uw account) of via het contactformulier op de website van de praktijk.

*) aanvullende

Natuurpraktijk Aurora
Natuurpraktijk Aurora
Beringe, Limburg
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord