• Nederland

Workshop Sieraden maken, Moeder dochter workshop Chakra sieraden maken

Geplaatst door KIshop.nl

Advertentie informatie

 • Advertentie geplaatst: 22-07-2017
 • Aantal keer bekeken: 208
 • Urgentie: Normaal
 • Woonplaats: Bunde

Vergoeding

 • 12,50

Deel deze advertentie

 • Link naar deze advertentie
 • Link naar adverteerder
Is dit geen treffer? Plaats uw eigen gratis oproep!

Beschrijving

Stel tijdens deze workshop Chakra sieraden maken van KICARE® je eigen unieke KI sieraad van juwelierskwaliteit samen onder professionele begeleiding. Je hoeft niet moeilijk aan de slag met gereedschap en tangen. Deze workshop onderscheidt zich daarom van andere sieradenworkshops. Je krijgt de unieke kans om hoofdzakelijk bezig te zijn met het kiezen van de juiste heilzame (KI) stenen voor jouw Chakra sierraad. Je wordt daarbij professioneel begeleid. De uiteindelijke montage wordt vakkundig voor je verzorgd. Jouw unieke heilzame Chakra sieraad ziet er daarom aan het eind als bij de juwelier gekocht uit, professioneel en mooi! En bovendien: Het zal jou helpen jouw Chakra's beter in balans te brengen in je `KI` (lees: `levensenergie`)vergroten, waardoor je je beter voelt. Een investering waar je nog jaren plezier van hebt. Maak dus gebruik van deze unieke kans.

Er wordt alleen gewerkt met duurzame en eerlijke materialen zoals Serling zilver 925 (nikkelvrij), (half)edelstenen zoals Amethyst, Bergkristal, Toermalijn, Rozenkwarts, Barnsteen (Amber), Lapiz Lasuli, Maansteen, maar ook met been en hout. Een mooi, voor jou heilzaam collier creëer je bijvoorbeeld al voor € 25,00! Je doet een investering in een gezellig samenzijn, maar bovenal: in een sieraad waaraan je nog vele jaren heilzaam plezier beleeft!

Boek nu!

Je kunt iemand deze workshop ook cadeau doen!

De workshop Voor deelname aan deze workshop hoef je niet moeilijk aan de slag met tangen zoals vaak bij andere workshops. De nadruk ligt vooral op het vinden van de stenen die het beste bij jou passen en die jou zullen gaan helpen. Het uiteindelijke sieraad wordt professioneel voor je in elkaar gezet. Je kunt kiezen om een ketting te maken, oorbellen, een armband, sleutelhanger, pendant of GSM-hanger, maar ook voor een combinatie daarvan. In je keuze voor wat je wilt maken, ben je vrij.

De Stenen kiezen jou! Bij het kiezen van de stenen voor je sieraad, zul je merken dat de stenen die je `nodig` hebt, ook zorgen voor een verbluffend treffend en mooi eindresultaat. Het sieraad waar je mee naar huis gaat is altijd van topkwaliteit (vergelijkbaar met bij de juwelier) en past qua kleur, sfeer en werking precies bij jou. Want niet jij kiest de stenen, de stenen kiezen jou!

 • deelname & prijs: Geschikt voor mannen en vrouwen. Minimaal vier, maximaal acht deelnemer à € 12,50 per persoon (exclusief materiaalkosten, inclusief hulp, koffie, thee en lekkernij)
 • duur: ongeveer vier uur
 • Locatie: Haler (bij Weert in Limburg).
 • Reserveren: Deze workshop kun je zowel door de week als in het weekend boeken. Het is aan te bevelen om ruim van tevoren te boeken via de Agenda.

Link naar website: http://www.kishop.nl/c-655352/workshop-chakra-sieraden-maken/

Meer advertenties in deze categorie

 
Sisow (iDEAL)