Advertentie plaatsen

Start | Diensten | Alle overige Creatieve Diensten Sieradenmakers

Ik maak mooie sieraden op maat

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Nieuw  
Omschrijving

Met de feestdagen een uniek sieraad van echt zilver en echte edelstenen cadeau geven? Bestel dan nu! Geef bij je aanvraag de volgende informatie door aan KISHOP:

  • De eigenschappen van de persoon in kwestie.
  • Haar of zijn geboortedatum.
  • Het soort sieraad dat je graag wilt geven (mogelijk zijn: armband, collier, choker, ketting, hanger, hulppendant, enkelbandje, Tashanger,, oorbellen).
  • Kleuren waar zij/hij niet van houdt.
  • Het soort sieraden die zij/hij normaal draagt (groot of fijn).
  • Het budget dat je maximaal wilt besteden.

Ontwerpen zijn mogelijk vanaf € 12,50 Gemiddeld moet je voor een hulppendant of oorbellen met ca. € 20,- rekenen, voor een armband met ca. € 20,- tot € 30,- en voor een collier tussen de € 25,- en € 75,-. Let wel, dit zijn slecht grove schattingen. Ik zorg er altijd voor dat je voordelig uit bent en dat het sieraad ook voldoet aan de chakra eigenschappen (balans brengen) zodat de ontvanger er blij van wordt.

Een sieraad op maat is iets heel persoonlijks. Het zal sterk van de eigenschappen ( of klachten) afhangen en de overige keuzes die je maakt, op welke prijs je uiteindelijk uitkomt. Daarbij wordt het maximum van je te besteden budget niet overschreden.

Ontwerpvoorstel

Binnen maximaal 2 werkdagen ontvang je via e-mail een foto waarop je kunt zien welk ontwerp het voor jouw specifieke wensen geworden is en wat het sieraad kost. Je mag nog een gratis verandervoirstel doen. Het 2e ontwerp moet je accepteren of afkeuren. Als je accepteert hebben we overeenkomst. Op maat gemaakte sieraden kunnen niet geruild worden. Wel zit er 2 jaar garantie op.

Levering

Als je akkoord bent met het voorstel, ontvang je de orderbevestiging. Nadat de betaling ontvangen is wordt het sieraad afgemonteerd en naar je opgestuurd. Het wordt geleverd in een fluwelen buideltje met een begeleidend briefje, waarop de gebruikte stenen met hun werking genoemd worden. Er is ook ruimte voor 2 regels eigen tekst! Geef deze vooraf door!

Voorbeelden

In header van deze pagina zijn een aantal voorbeelden opgenomen van de kwaliteit die je mag verwachten. De materialen die worden gebruikt staan uit echt sterling zilver en echte zuivere halfedelstenen van een goede tot uitstekende kwaliteit. Heb je nog steeds geen idee van hoe jouw sieraad er uit komt te zien? Laat je verrassen en vraag vrijblijvend een ontwerp aan!

KIshop.nl
KIshop.nl
Bunde, Limburg
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord