Advertentie plaatsen

Start Stapmaatjes en Gezelschap Wellness maatjes Spa maatjes

Dagje gratis spa/wellness? Tot 20 sept!

Samenvatting
  • € 0,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Hallo!

ik ben een jongeman van 23 jaar en heb nu na een jaartje doorwerken eindelijk eens 4 weken vakantie. Als ik vakantie heb probeer ik tegenwoordig ook altijd een dagje wellness in te plannen. Ik vind het heerlijk een dagje zonder zorgen! 

In de sauna ben ik absoluut geen prater, ik zou niet weten wie daar wel van houd, maar daarbuiten vond ik het de laatste keer wel wat eenzaam als je bijvoorbeeld even een hapje of sapje gaat nuttigen in de eetzaal. Vandaar zou ik de volgende keer graag met een soort maatje naar de spa gaan. 

Ben verder alleen, dus man of vrouw maakt mij verder niets uit. Misschien gaan we wel voor een groot gedeelte onze eigen weg, helemaal prima. Ik neem bijvoorbeeld ook graag nog even een massage. 

Ik heb hier nog 2 bonnen voor gratis entree liggen bij Thermen Bussloo of Soesterberg. Deze zijn echter geldig tot 20 september, dus voor de snelle beslisser. Ik benut er zowiezo eentje, maar het zou zonde zijn als er één ongebruikt blijft!

 

Groetjes, Luc

Vergelijkbare advertenties
Ga jij ook alleen naar de sauna en wil je gezelschap. En tegen iemand
N.O.T.K.
Ga jij ook alleen naar de sauna en wil je gezelschap. En tegen iemand

Hallo meiden ik  ben een spontane jongen 25 jaar oud woon in omgeving nijmegenik vind het heerlijk om naar de sauna te gaan.  maar nu ik singel ben en niemand ken  die daar van houd , ga ik heel afentoe alleen.Dat is ...

Wijchen
LucR
LucR
,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord