Advertentie plaatsen

Start | Verenigingen | Algemeen Gehandicaptenvereniging Buurtgericht, Regionaal

De Zonnebloem Nieuw-Rijswijk

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

De Zonnebloem afdeling Nieuw-Rijswijk zet zich in voor mensen, die door ziekte of handicap een lichamelijke beperking hebben. Wij bezoeken zieke en gehandicapte mensen aan huis. Gewoon voor een praatje of een kopje koffie. 

De huisbezoeken leiden soms ook tot ondernemende initiatieven. Samen naar de film, een theatervoorstelling, het museum of een concert bijwonen bijvoorbeeld. Of gewoon een eindje wandelen, een middagje winkelen, een potje schaken, enz. 

Op gezette tijden organiseert De Zonnebloem, afdeling Nieuw-Rijswijk, verschillende evenementen, zoals: een bezoek aan een dierentuin, het maken van een boottocht, poffertjes eten of even lekker wandelen in Meijendel.

In de wintermaanden bezoeken we een kerstmarkt en hebben een grootse kerstviering, af en toe een spelletjesmiddag, speur- of puzzeltocht.

Kortom er is steeds weer wat te beleven bij onze afdeling Nieuw-Rijswijk

De Zonnebloem Nieuw-Rijswijk
De Zonnebloem Nieuw-Rijswijk
Rijswijk, Zuid-Holland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord