Advertentie plaatsen

Start Ereplaatsen Ereplaatsen Kanjer!

Gezocht: Veilig thuis met Solmar Tours kanjers!!!

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Gebruikt  
Omschrijving

Een welverdiende Ereplaats voor deze kanjers van Solmar Tours: Clifton, Nancy en Roy!

Gisteren kwamen wij veilig thuis, nadat onze bus (23) zaterdagavond 15 minuten na het instappen in Tossa (Spanje) was gestrand met een flinke motorpech. De motor van gloednieuwe Solmartours bus was er zo erg aan toe, dat de bus moest worden weggesleept.

Wij danken Clifton (L), Nancy (M) en Roy (R) voor hun 200% inzet waarmee zij ervoor zorgden dat er een fijne vervangende bus voor alle passagiers werd geregeld. Zij vonden een Spaans busbedrijf met twee aardige Spaanse Chauffeurs (waarvan wij de naam helaas niet hebben onthouden) bereid om ons van de plek des onheils te vervoeren naar een trefpunt in Frankrijk, alwaar wij met zijn allen konden overstappen in een andere bus van Solmar Tours, die ons vervolgens allemaal weer veilig naar Nederland heeft vervoerd.

Beste Clifton, Nancy en Roy (Spaanse busschauffeurs en collega's die ons met de vervangende bus vanuit Nederland tegemoet zijn gereden), wij danken jullie heel hartelijk. Wij beseffen dat jullie, tijdens onze reis en ook nadat wij zijn uitgestapt in Nederweert, nog heel wat extra overuurtjes voor alle passagiers van bus 23 hebben overgewerkt. Zo'n pech kom je maar een keer tegen hopen wij. Een dikke pluim voor jullie inzet. Deze welverdiende Ereplaats vonden wij daarom helemaal op haar plaats!

Tot de volgende reis!

Met hartelijke groet,

Fam. Armstrong

An Bo
An Bo
Bunde, Limburg
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord