Advertentie plaatsen

Start Karweitjes en Bijbaantjes Karweitjes en Bijbaantjes Overige Bijbaantjes, Karweitjes

lees en schrijfhulp gezocht

Samenvatting
  • € 10,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Onze zoon heeft een neurologische beperking en kan hierdoor bijna niet lezen en schrijven. Dat is een vervelende beperking als je maar een ding wil.....leren, studeren ooit. Nu zit hij sinds enkele weken op het dominicuscollege in Nijmegen West. Hier is ook de monnikskap gevestigd, zij bieden HAVO, VWO aan kinderen met beperkingen, of die ziek zijn en passend onderwijs nodig hebben.

Omdat onze zoon niet goed kan lezen en schrijven zoeken wij een lees en schrijfhulp bij engels ( de maandagmiddag en Vrijdagmorgen ) en in de toetsweken wellicht ook voor andere vakken.

Hij is een jongen die erg enthousiast is, humor heeft en gedreven is dit tot een succes te brengen, maar nu stiekum ook wel wat onzeker dat we die  lees en schrijfhulp niet gaan vinden.

Dus bent u diegene die 3 uurtjes in de week over heeft ? Of kent u iemand die dit leuk zou vinden ? we horen het graag !

Neem contact op met 0683774721 voor meer informatie

met vriendelijke groet Karin Geraads

k.geraads
k.geraads
Echt, Limburg
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord