• Nederland

2 modellen gezocht voor een TCA peeling in Rotterdam

Geplaatst door beautytechniek

Advertentie informatie

 • Deze advertentie is verlopen
 • Deze advertentie zal worden verwijderd op 07 aug als deze niet wordt verlengd
Is dit geen treffer? Plaats uw eigen gratis oproep!

Beschrijving

Ik zoek mensen die geintresseerd zijn in een TCA peeling op 24-08-2017

Aanvang model 1: 13:00
Aanvang model 2: 14:00

aan de Piet Cottaarstraat 42, 3043 JR Rotterdam. (gelieve 15 minuten eerder aanwezig zijn).

TCA peeling behandelingen kunnen worden uitgevoerd in verschillende concentraties, zo laag mogelijk als 12% en zo hoog mogelijk bijvoorbeeld 50% voor acne littekens of voor ongewenste tattoos.

TCA peels zorgt voor een verbetering van de productie van collageen en elastine in de huid en de beperking van de fijne lijntjes, acne littekens, donkere vlekken en een aantal andere voorwaarden. Ondiepe tatoeages zullen verlichten of zelfs afnemen (afhankelijk van de duisternis en de diepte van de tatoeage). 

Lichtere peels van 12% veroorzaken alleen een lichte schilfering.

Ik kan u meer informatie geven als u mij een email stuurt:

Hoeft niet perse op het gezicht. Maar ze voeren deze behandeling wel vaak uit op behandelplekken die dichtbij het hart gelegen zijn. Als je bijvoorbeeld een lichte TCA peeling uitvoert op de benen voor bijvoorbeeld keratosis pilaris. Dan kan het langer duren voordat het hersteld. Omdat er vaak een slechte doorbloeding is in de benen. 

Wat is een TCA peeling:
Trichloorazijnzuur of TCA is een organisch zuur. Het wordt verkregen door de reactie van azijnzuur met chloor in aanwezigheid van een geschikte katalysator, waarbij drie waterstofatomen van azijnzuur vervangen worden door chlooratomen: CH3COOH + 3Cl2 CCl3COOH + 3HCl
TCA (trichloorazijnzuur), is een zeer populaire schil behandeling die diep afschilfert en die dode huidcellen verwijdert. TCA kan helpen bij onderliggende acne. TCA Peels verminderen ook de omvang van grote poriën en oppervlakkige hyper pigmentatie vlekken. De nieuwe oppervlaktehuid heeft duidelijk een betere huid textuur en is glad.
TCA concentraties:
TCA peelings tot 25% hebben een hele hoge slagingspercentage en zijn veilig. Bij een donkere huid gebruik ik altijd een iets lichtere TCA peeling voor de zekerheid. Om complicaties te voorkomen. Je hebt hele lichte TCA peelings, bijvoorbeeld de luch time peel van 12,5%.
Het leukste aan acne littekens met een TCA peeling weghalen is dat je geen diepe TCA peelings hoef te nemen. Hierdoor krijg je geen complicaties. Een TCA peeling van 25% is de beste keuze. Na 8 of 9 behandelingen is de litteken niet meer zichtbaar.
De behandeling voor melasma duurt meestal 3 tot 5 lichte chemische peelings die jaarlijks gedaan moet worden voor resultaat waarbij minstens 1 keer in de week een blekende creme (avond) gebruikt wordt naast het dagelijks gebruik van een zonnebrandcrème.
Voor tatoeage verwijdering wordt 50% TCA gebruikt. Professionele tatoeëerders hebben de neiging om dieper in de huid te prikken, waardoor er meer behandelingen nodig zijn. Maar stratum reticulaire peelings zijn niet veilig. Dat vraagt dus om een correcte lange voorbehandeling.
Zodra de TCA schil behandeling is afgerond, kan uw huid strak en aanvoelen. Sommige huidzones kunnen grijzig tot bruin verkleuren de eerste 3 dagen en oppervlakkig gaan schilferen. Vanaf de derde dag zal de huid duidelijk gaan schilferen. Na 5 tot 7 dagen zal de nieuwe huid verschenen zijn. De meeste patiënten gaan na 5 tot 7 dagen terug aan het werk. Bij een TCA peeling hoger dan 20% zal het genezing proces ongeveer 7-10 dagen duren.
De huid kan meer vervellen dan een keer. Hierna kan de cliënt verwachten dat de huid volledig genezen is binnen tien tot veertien dagen. Op dat moment zal de cliënt merken dat er verbetering is in de weergave van de huid, een betere huidstructuur met minder rimpels, vlekken en pigmentatie problemen. De huid zal ook een gezonde gloed op het gezicht hebben, en de huid is stralend en glanzend.


Huid lagen:
Epidermis:
Stratum Corneum
Stratum Lucidum
Stratum Granulosum
Stratum Spinosum
Lamina Basalis:

 • Collageen type 4
 • Proteoglycanen (heparinesulfaat): filterfunctie: zuurstof metabolieten
 • Glycoproteinen (laminine)Dermis:
¼ dermis: Stratum Papillaire:

 • Lymfocyten
 • Macrofagen
 • Mastocyten (basofiele leukocyten)
 • Plasmacellen
 • Fibroblasten
 • Leukocyten (diapedese)
 • Collagene matrix type 1, 4 & 6
 • Fijnvezelige elastine
 • Rijk vaatstelsel
 • Vooral actief op niveau van de stofwisseling¾ dermis: Stratum reticulare 85% collageen:

 • Fibroblasten
 • Collageen type 1
 • Grofverzelige elastine
 • Mechanische stabiliteit
Contra- indicaties voor een TCA peeling:

 • Recente bestraling (behandeld voor kanker).
 • Keloïd (dikke littekens).
 • Zwanger of borstvoeding geven.
 • Accutane (Isotretinoïne) gebruik in de afgelopen zes maanden ( zorgt voor een trage wondgenezing).
 • Zonnebrand of significante blootstelling aan de zon in de laatste twee weken. Daarnaast zonnebescherming 2 weken voor een TCA peeling beginnen om overmatige stimulatie van melanine productie te voorkomen.
 • Operatie in de laatste zes weken voor de behandeling aan het te behandelen gebied.
 • Herpes ( Mensen met herpes labialis lopen een verhoogd risico om koortsblaasjes te ontwikkelen. Aciclovir werkt. Verhoog de dosering als het niet goed werkt. Lysine werkt ook, dat kun je gewoon bij de drogist kopen.)
 • Het gebruik van Fotosensibilerende medicijnen. Zie tabel
 • 1 dag voor de TCA behandeling niet scheren. En 3 weken voor de TCA peeling geen vorm van ontharing waar de gehele haar eruit wordt getrokken.
Bijna altijd is een voorbereiding en een nazorg met crèmes gedurende enkele weken noodzakelijk. 

Voorbehandeling


Complicaties ontstaan door een verkeerde voorbehandeling. Preventieve maatregelen moeten 3-4 weken voor een medium of diepe peeling beginnen.
Eenvoudige TCA-in-water oplossingen kunnen ongelijke resultaten geven omdat de huid ergens ietsjes dunner was dan de rest van de huid. Bij gebruik van een eenvoudige TCA-in-water oplossing is een voorbehandeling verplicht om vier hoofdredenen: om een gelijke huid doordringing mogelijk te maken, om een diepere penetratie mogelijk te maken en om een beter resultaat te krijgen in het voorkomen van PIH, doordat de melanocyten in rust worden gehouden. En om de basale laag omzet te stimuleren en de regeneratie van postpeelhuid te vergemakkelijken.
Mengsels van AHA's, tretinoïne worden vaak voor dit doel gebruikt. Het verhoogt de TCA behandeling, wat resulteert in een meer gelijkmatige schil.
Je kunt bij dokteronline tretinoine (vitamine A zuur) bestellen voor € 48,20. Let er wel op, dat je bij toestemming om contact met uw huisarts op te nemen. Ja invult. Dan zou er eventueel iets vergoed kunnen worden bijvoorbeeld als je last hebt van acne of iets anders.

Informatie over ingrediënten voor een correcte voorbehandeling:


Door het gebruik van 0,5% Vitamine A zuur (tretinoïne) neemt de epidermis toe met 10% -40% in dikte, met een verdikking van het stratum granulosum ten koste van het oppervlakkige stratum corneum (die ongeveer 25% afneemt). Ook is er een vermindering van de melanineproductie waargenomen door het gebruik van tretinoïne. Hyperpigmentatie in de epidermis neemt af met 23% tot 32% bij patiënten met zwarte huid en bij patiënten met gele huid neemt het af met 41%.
Funfact: Het stratum granulosum bevat keratohyalin korrels. In de keratohyalin granules kun je een eiwit genaamd filaggrine vinden. Filaggrine speelt een rol in de huidstructuur en helpt om vocht vast te houden. De reden waarom ze dit denken komt doordat ze de huid van mensen met ichthyosis vulgaris onderzocht hebben, hun hebben heel weinig Keratohyalin korrels waardoor hun huid textuur huid droog, vocht arm en schilferig is.
Pas op: Retinol/tretinoïne is niet geschikt voor een huid met teleangiëctasieën.
Ik zou dan een microdermabrasie behandeling aanraden 28 dagen voor de TCA peeling.
Je kunt ook een fruitzuur peeling gebruiken. Maar ik heb daar geen ervaring mee. Ik kan het wel voor jou opzoeken en navragen. Ik heb 2x eerder een lichte TCA peeling gedaan. Van te voren werd vitamine A zuur gebruikt. Ze stopte ermee 4 dagen voor de TCA peeling. Maar ik las nu dat je ermee door kunt gaan tot 1 dag voor de peeling. En dat dat beter is want dan kun je een lichte TCA concentratie gebruiken.
De TCA behandeling
De cliënt moet minimaal één uur voor de behandeling niets op de huid aanbrengen.
De behandeling kan er ongeveer zo eruit zien:

 • Green tea cleanser cream.
 • Reinigen met de honey whiting cleanser cream.
 • Smooth peeling liefst reinigen met borstelapparaat.
 • Goed reinigen met green tea lotion.
 • Tea tree acne essence inmasseren, minimaal 5 minuten, niet weg wassen.
 • Vapozone 15 min. als een massage over de huid bewegen.
 • Zoveel mogelijk talg uit de poriën verwijderen.
 • Masker aanbrengen Pearl Whitening Mask 10 min. In laten werken, de huid goed nareinigen.
 • TCA peel aanbrengen met een wattenstaafje, 5 min. op de huid, niet langer.Gelijk na de TCA behandeling:
Na de peeling moet je de huid op een natuurlijke manier laten genezen en niet aan de huid gaan krabbelen, peuteren, etc. In een vochtige omgeving vindt een intensere groei vannieuwe epitheelcellen plaats. Het is daarom belangrijk dat je een goede verzachtende moisturizer 5 keer per dag aanbrengt in de avond en de dag daarna. Ik raad Revitatrol Epidermal Repair Crème van obagi aan. Omdat de werkzame stoffen hoger zijn en deze crème dieper in het huid penetreert waardoor jou huid sneller geneest. Drink tegelijkertijd ook suikervrije ananassap, ananas zit vol met een ontstekingsremmend enzym: bromelaïne, dit helpt de huid sneller genezen en om betere resultaten te garanderen. Het is belangrijk dat je gezond eet, bijvoorbeeld vitamine C rijk eten wat jou immuunsysteem gaat versterken want als nadeel geldt dat bij een vochtig omgeving ook meer bacteriegroei ontstaat. Gebruik daarom ook een antibacteriële zalf. Bij een infectie kan de nieuwe opperhuid zich niet sluiten. Dit moet je voorkomen anders kun je bijvoorbeeld post-inflammatie hyperpigmentatie (PIH) krijgen ten gevolge van een ontsteking. Het is heel belangrijk dat de huid na een TCA peeling zo snel mogelijk geneest. Eigenlijk hoef je pas een antibacteriële zalf te gebruiken bij een TCA peeling van 20% of hoger. Maar je kunt nooit voorzichtig genoeg zijn. Mesitran is een uitstekende antibacteriële zalf. Het zorgt voor een snelle weefselregeneratie en reduceert complicaties. Er zijn geen contra-indicaties en bijwerkingen bekend. Mesitran kun je gewoon kopen bij de apotheek. Je kunt ook naar de huisarts gaan en om zilversulfadiazine vragen. Zilversulfadiazine is een ontsmettend middel. Het bestrijdt veel soorten bacteriën. brandwonden. Zelden komt een onschuldig grijze verkleuring door neerslag door het zilver in de crème.
Mesitran kost € 7,16
Revitatrol Epidermal Repair Crème van obagi kost € 103.50.
Ik kan ook voor u kijken naar een goedkopere verzachtende kalmerende creme die de melanocyten onderdrukken. Ik heb een cursus bio/organische chemie gevolgd en een training in zelf cosmetica maken. Ik weet wel welke ingredienten geschikt zijn.

Bron:
Titel: The Art of Skin Health Restoration and Rejuvenation Auteur: Zein E. Obagi
Titel: Textbook of Chemical Peels, Second Edition: Superficial, Medium, and Deep Peels in Cosmetic Practice Auteur: Philippe Deprez

 

Meer advertenties van

Meer advertenties in deze categorie

 
Mollie (iDEAL)