Advertentie plaatsen

Start Advies en Hulp Advies en Hulp Overige Advies

Werk dat bij je past vinden

Samenvatting
  • € 423,50
  • Gebruikt  
Omschrijving

Zoek je werk dat bij je past? Of wil je een opleiding gaan volgen, maar heb je nog geen idee welke? Laat me je dan helpen om je persoonlijke profiel in kaart te brengen, en dat te vergelijken met allerlei functies op de arbeidsmarkt. Dat doen we met een online Savvy assessment. Het invullen van zo'n onderzoek kost je hooguit twee uren tijd. Mij kost het gemiddeld 6 uren tijd om je een goede vertaling te geven van de resultaten, met een advies welke functies en/of opleiding het beste bij je past. Dat doe ik door middel van een spiegelrapport, die ik je zal toelichten. Daarbij help ik je op weg bij het vinden van zo'n passende baan door vacatures voor je selecteren op vacatureboards. 

Heel veel werkzoekenden hebben al baat gehad bij deze werkwijze. Deze investering in jezelf, die €423,50 kost, inclusief 21% btw, is het zeker waard. Het Savvy Assessment koop ik in bij Next HRM, die mij heeft gecertificeerd.

Vriendelijke groeten,

Hans Lemans

Perfect Fit HRM
Perfect Fit HRM
Elburg, Gelderland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord