Advertentie plaatsen

Start Lotgenoten Lotgenoten | Overige Overige Lotgenoten

Eenzaamheid, feeling lonely... Ik zoek mensen!

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Hallo!

Ik kom er eerlijk voor uit dat ik me eenzaam voel, lonely so to speak. Ik ben een twintiger en dan zou je volop in bloei moeten zijn denk je. Maar soms is dat niet de realiteit! Ik heb namelijk een depressie en moet bijkomen van een zware tijd.

Ik zoek lotgenoten - steun - vriendschap - een connectie - een begripvol persoon - een luisterend oor - een warmhartig persoon - vertrouwen - iemand waarop je kan bouwen - iemand die ook EENZAAM is en daar graag iets aan wil doen!

Mail mij gerust als je wilt praten over je gevoelens w.b.t je eenzaam voelen (of alleen in sociaal contact)... Of als je het bovenstaande zoekt net als ik.

Het maakt niet uit hoe oud je bent, iedereen verdient iemand om op te kunnen rekenen.

Liefs,

Joshua

Vergelijkbare advertenties
mensen gevr met angsten/hyperventilatie
N.O.T.K.
mensen gevr met angsten/hyperventilatie

Vrouw zoekt m/v die net als ik in hun leven soms te maken hebben met angsten. vroeger heb ik angstaanvallen en hyperventilatie gehad. Nu heb ik dat meer onder controle en slik ik geen medicatie. toch zou ik het fijn vinden om nieuwe mensen ...

Zutphen
joshua
joshua
Mussel, Groningen
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord