Advertentie plaatsen

Start Klussen aangeboden Bijzondere klussen Overige bijzondere klussen

CeKa Solutions Schoonmaak en Bedrijfshygiene

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Schoonmaak, glasbewassing, gevelreiniging, vloeronderhoud

Een bedrijf heeft zelf niet altijd de mogelijkheden om hun eigen kantoorruimtes, trappen of andere ruimtes schoon te maken. Toch moet het wel gebeuren om te zorgen dat alles fris en schoon blijft. Wanneer bedrijven geen tijd hebben om alles zelf te kunnen schoonmaken kunnen ze hiervoor een schoonmaakbedrijf inhuren, in dit geval bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen voor bedrijven of verenigingen alles schoonmaken.

CeKa Solutions heeft al 12 jaar ervaring en is een veelzijdig ambitieuze schoonmaakbedrijf met opdrachtgevers in heel Nederland. Samen met ons enthousiaste en gespecialiseerde team van verzorgen wij het schoonmaakonderhoud van onder andere:

Bedrijfsruimtes
Kantoorcomplexen
Bejaarden/-verzorgingstehuizen
Winkelketens
Restaurants
Trappenhuizen
Vereniging van eigenaren
Nieuwbouw projecten

Door onze persoonlijke benadering worden de werkzaamheden aan uw wensen aangepast. Wij staan voor professionaliteit, eerlijkheid en een transparante werkwijze. Door onze communicatielijnen kort te houden is een flexibele inzet eenvoudig te realiseren en worden afspraken zorgvuldig nagekomen. Wij werken graag aan een stabiele langdurige relatie.

Met vriendelijke groet,
Het team van CeKa Solutions

http://www.cekasolutions.nl

CeKa Solutions Schoonmaak en Bedrijfshygiene
CeKa Solutions Schoonmaak en Bedrijfshygiene
Harderwijk, Gelderland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord