Advertentie plaatsen

Start Berichten en Oproepen Berichten en Oproepen Overige Oproepen

Haarmodel gezocht volledige kleuring.

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Gebruikt  
Omschrijving

Ik ben op zoek naar een dame  die model voor mij   zou willen zijn, voor mijn opleiding aan de NKA. Ik hoop dat u intresse zou hebben in een volledige (egale) kleuring.

voor meer informative kunt u een bericht sturen.

 

Vergelijkbare advertenties
Help mijn gezin
N.O.T.K.
Help mijn gezin

OPROEP TOT STEUN EN BEGRIP.(lezen en delen graag) Via deze weg had ik graag de steun gevraagd van de meelevende mens,ik doe even mijn verhaal: Toen ik in oktober in de jaren 80 ter wereld kwam begonnen de problemen al.ik kwam ter wereld in ...

Zele
GEZOCHT Sauna maatjes gezocht noorden vh land
N.O.T.K.
GEZOCHT Sauna maatjes gezocht noorden vh land

Ben man 45 jaar normaal postuur verzorgd uiterlijk en netjes.Ben op zoek naar sauna mensen die eens met mij samen naar de sauna willenmag zowel mannen als vrouwen zijn.Wat belangerijk is gezelligheid samen.Heb je interesse mail me.

Stadskanaal
vriendinnen gezocht
Op aanvraag
vriendinnen gezocht

Hey, ik zoek leuke vriendinnen omg overijssel,gelderland.Lijkt me leuk, om naar concerten te gaan, bioscoop, terassje, braderieen, evenementen in de omgv. wandelen, kletsen, vanalles wel.

Rijssen
Nusha
Nusha
Rotterdam, Zuid-Holland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord