Advertentie plaatsen

Start | Diensten | Bouwen, Wonen Onderhoud, Reparatie Kleding, Schoenen, Tassen

Naaiatelier Den Dolder

Samenvatting
  • Op aanvraag
Omschrijving

Quality Groep Den Dolder start met Naaiatelier Den Dolder.

Wij zorgen voor de vakkundige productie of reparatie van uw kleding

Naai atelier Den Dolder is een veelzijdig atelier voor zowel zakelijk als particulier textielwerk. Wij maken vooral dameskleding, overhemden, lingerie, herenkleding, jeans, baby kleding en nog veel meer, waaronder horeca- en woninginrichting (o.a. gordijnen).

Wij werken met ervaren gediplomeerde naaisters en coupeuses. U kunt bij ons terecht voor een kleine reparatie van uw kleding tot de productie van een hele kledinglijn.

Wij zijn pure dienstverleners. Ons naai atelier wil het leven voor u gemakkelijker maken. Dat doen we door binnen het budget zo goed mogelijk kwaliteit te leveren. Dat doen we door mee te denken en waar nodig oplossingen aan te dragen. Dat doen we door goede afspraken te maken en ons daar ook aan te houden. Wat wij beloven, maken wij waar.

Voor ons is goede communicatie in een vroegtijdig stadium belangrijk. Wij willen goed begrijpen wat u bedoelt en vragen daar zo nodig op door. Zodat u op tijd krijgt wat is bedoeld en afgesproken.

Contact:
- www.naaiatelier-dendolder.nl
- 06-22185409 (onze accountmanager Marco)
- 030-2080482
- info@quality-groep.nl
- Fornheselaan 120A, 3734 GE  Den Dolder.

 

Quality-groep
Quality-groep
Utrecht, Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord