Advertentie plaatsen

Start Sportmaatjes Balsport maatjes Overige Balsport

Utrecht e.o. 35 tot 70 + jaar.

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Ben je toe aan een nieuwe uitdaging? Rustiger aan maar wel bewegen, presteren en prima sociale contacten.

Kom Kegelen!

Voetballen, Vollyballen, Atletiek etc.Altijd al aan bewegings of wedstrijdsport gedaan (hoeft niet), ik nodig je uit om het kegelen te leren kennen.

Ook voor U.  Binnen de kegelsport is er werkelijk plaats voor iedereen. Fanatiek, prestatie gericht, Rustig, verlegen of stil. Een beetje gehandicapt of eenzaam, De kegelsport staat voor U open en is voor Alle Leeftijden

Bewegen.Gebruikelijk is dat er 4 x 15 ballen gegooid worden. Wilt U meer, geen probleem.

Sociaal. Zij die niet aan de beurt zijn om te gooien vermaken zich met kijken, adviseren en commentaar geven naar de gooiers. Maar vaak hebben zij ook van alles te vertellen, hun werk, het nieuws, de vakantie etc. etc. Er wordt heel wat afgepraat en gelachen tussen het kegelen door.

Prestaties  Heb je aanleg, goed kegelen is nog behoorlijk inspannend en technisch moeilijk, kan je aan wedstrijden en klasseringen meedoen. Kegelclub DDD heeft een kampioen. (foto 1)

Herenkegelclub DDD zoekt nieuwe leden.

Laat ik het zo zeggen, onbekent maakt onbemind maar als het bij je past is het verslavend. Ik, Wil Schaatsenberg 69 jaar, (foto 3) gepensioneerd winkelier uit de Damstraat LOMBOK Utrecht kegel nu 40 jaar. Onze kegelclub DDD opgericht in 1926, wordt een beetje oud. Ons oudste lid is 85 jaar de jongste 50 jaar. Altijd hard gewerkt maar mijn kegelavond heb ik nooit overgeslagen. Ontspanning door inspanning. Al 40 jaar altijd iets bijzonders, dat plezier gun ik iedereen.

Contact.    Twijfel, niet nodig, DOEN. neem met mij contact op 030 6371868 of wjmschaatsenberg  hotmail.com of loop eens op Woensdagvond 8-10 uur  binnen in onze fantastische kegelzaal  (de mooiste van Nederland, volledig geautomatiseerd foto 4)  en ik beantwoord al Uw vragen. Een proefperiode is GRATIS.

Samen. U zou het wel eens willen zien, maar niet alleen, Met je vrienden, buurman of buurvrouw, ouders het maakt niet uit. U bent van harte welkom. Zijn wij een Heren kegelclub, Naast ons zit de Damesclub EVA. Daar kan ik U ook alles over vertellen.

 

DDD is lid van de Utrechtse Kegelbond. Wij kegelen op Woensdagavond in de Sporthal Zuilen Burgemeester Norbruislaan 680 3555EZ Utrecht. (Foto 2 en 4)

Graag tot ziens, Wil Schaatsenberg Vlierweg 55 3991BA Houten Tel; 030 6371868 Mail;  wjmschaatsenberg & hotmail.com

 

 

Schaatsenberg
Schaatsenberg
Houten, Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord