Advertentie plaatsen

Start Buurtgenoten voor elkaar Samen actief Overige Samen actief

Sporthal Zuilen open huis KEGELEN.

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Fijn dat U mij heeft gevonden.

Even voorstellen.   Mijn naam is Wil Schaatsenberg 69 jaar, gepensioneerd winkelier uit de Damstraat, Lombok Utrecht. (Foto 1)

Zuilen, Aan de Burgemeester Norbruislaan 680 3555EZ  Utrecht is in de Zuilense Sporthal de beste en modernste kegelzaal van Nederland. (Foto 2 en 4)

Ik wil U uitnodigen daar nu gebruik van te maken. U, individueel, als vriendengroepje, als buurtactiviteit enz.enz. Ter kenninsmaking is er op Woensdagavond van 8 tot 10 uur Open Dag. Op Woensdagavond wordt er gekegeld door de Herenclub DDD en de Damesclub EVA. Zij zullen U graag verwelkomen en de mogelijkheden bespreken.

Heren Kegelclub DDD zoekt nieuwe leden. Waarom? We worden een beetje oud. 7 leden van 85 tot 50 jaar. Dus, staat U open voor een nieuwe uitdaging of bent U een beetje eenzaam? Heeft U nu lang genoeg gevoetbald of is het een andere bezigheid die niet meer zo goed bevalt, probeer het eens. De proefperiode is Gratis.

Hoe gaat dat? Tegen 8 uur komen de Heren binnen, nemen plaats aan de tafel achter de twee banen (of de Bar) die zij gaan gebruiken en halen zelf hun drankje. Vaak wordt het eerst praten, Er is van alles te vertellen en er zijn veel onderwerpin die aan de orde komen. Twee man gooien hun 15 ballen. De mannen aan de tafel kijken, moedigen aan, geven advies of commentaar. Maar vaak kijken zo ook maar half en zijn ze druk in gesprek. Elke kegelaar heeft zijn eigen niveau. Slecht, matig, goed. Het gevecht op de baan is hoofdzakelijk tegen jezelf, blijven proberen het beter te doen. (Onze kampioen foto 3)

U zou het eens moeten ervaren, je vindt het niets of fantastisch,. Ik vind het fantastisch, vandaar dat ik het al 40 jaar doe.

Ik nodig U uit. Kom eens proeven op Woensdagavond. Meer weten, bel of mail mij 030 6371868  wjmschaatsenberg@hotmail.com

Schaatsenberg
Schaatsenberg
Houten, Utrecht
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord