Advertentie plaatsen

Start Reismaatjes en Carpoolers Vakantie | Reismaatjes Skievakantie

Reisgezellin wintersport, 20/25maart, Oostenrijk

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
Omschrijving

Gezocht:
Ik ga in maart nog een klein weekje wintersporten. Ik ben al jarenlang alleen op wintersport geweest maar zou het wel leuk vinden om een dame een leuke vakantie te bezorgen. Dus ben jij een vrolijke, openminded, spontane, gezellige, sportieve en nuchtere vrouw én heb jij zin in (of ben je nodig toe aan) een avontuurlijke maar ontspannende vakantie met veel lol? Laat dat dan even weten!

Wat verwacht ik van jou: dat je input geeft, dat je een gedeelte van de kosten draagt en dat je open staat voor avontuur (want samen in de auto én samen in één kamer!). En bovenal dat je zin hebt er samen een topvakantie van te maken
.
Wat verwacht ik NIET van jou: Enige vorm van intimiteit of betaling in natura, Gechagerijn (ochtend- of avondhumeur, mits kortstondig, wordt toegestaan..) en het verleiden van de ski-instructeur/barman etc. (je bent tenslotte met mij op vakantie en ik ben daar ook voor mijn plezier..)

Wie ben ik: 48 jaar, open, vrolijk, spontaan, wereldreiziger, harde werker, vriendelijk, eigenwijs, ruimdenkend, zelfvoorziend, geen hokjesdenker én (hoewel bijna uitgestorven) een gentleman.Niet knap en/of rijk, wel een positieve stuiterbal die zegt wat ie denkt en doet wat ie zegt.

Wat kan je van mij verwachten: dat ik open sta voor suggesties, dat ik me als een gentleman zal gedragen, dat ik er alles aan zal doen om jou een leuke vakantie te bezorgen.

Kosten: de bedoeling is dat we de kosten delen. Dat wil zeggen: ieder betaald in principe zijn eigen huur voor skipassen en ski's alsmede zijn eigen eten. De benzinekosten worden gesplitst. Maar IK betaal in principe het hotel.(Over de verdeling van de kosten is te praten)

Plaats van bestemming is Lingenau, Oostenrijk (Bregenzerwald) Bedoeling is dat we elkaar vantevoren al wel één of meerdere malen zien en/of spreken, zodat we weten met wie we te maken hebben.
Nog steeds geinteresseerd? Neem dan contact op!
Groeten, Richard
PS. Heren? Niet reageren!

ricardo67ob
ricardo67ob
Oud-Beijerland, Zuid-Holland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord