Advertentie plaatsen

Start Hobbymaatjes Alternatief, Spirituele maatjes Dromen uitleggen

Vriendin gezocht die mijn dromen uit kan leggen - VBA

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Gebruikt  
Omschrijving

Vrouw zoekt vriendschap om samen met de hobby Dromenuitleg bezig te zijn? Vind u de betekenis van dromen boeiend en wilt u een lieve vriendin of vriend vinden waarbij u zich veilig genoeg voelt om hierover te praten? Mensen die dromenuitleg ook interessant vinden plaatsen of zoeken oproepen in de gratis advertentierubriek waarin ook deze voorbeeldoproep staat. Dit zou dus ook uw gratis oproep kunnen zijn!

Maak van uw zoekactie meteen een succes: plaats nu direct ook uw eigen gratis oproepadvertentie voor het vinden van de lieve nieuwe vriendschap die u zoekt om uw dromen mee te bespreken en laat u door hen vinden. Nieuwe vriendschap zoeken via uw hobby is een fijne ongedwongen wijze om elkaar te leren kennen. U heeft immers al een gezamenlijke interesse om over te praten. Via uw oproepen vindt u elkaar in de buurt op KM-afstand. 

Zo plaatst u snel uw GRATIS oproep in dezelfde rubriek:

Klik op de link bij deze advertentie en maak uw GRATIS account aan. Bevestig gelijk uw account via de mail die u daarna van ons ontvangt (soms landt deze 1e mail tussen de SPAM-mails!). U bent meteen ingelogd. Klik op knop 'Advertentie toevoegen'. Selecteer de rubrieken die u bij deze voorbeeldoproep in het kruimelpad ziet (plaatje). TIP: Noteer de rubrieken nu even om ze niet te vergeten!

MOGELIJKHEDEN

U kunt bij uw advertenties:

  • 5 foto's plaatsen (max. 2 mb)
  • 1 filmpje plaatsen
  • 3 documenten plaatsen (bijvoorbeeld een gedicht of uw cv)
  • 1 link plaatsen
  • en nog veel meer (via tab 'Mijn gegevens' in uw klantenpaneel).

TIP: zet er een leuke foto bij, dat levert gegarandeerd leuke reacties op.

Wij wensen u veel succes bij het snel vinden wie u zoekt. 

Wilt u nog meer tips om van uw gebruik van Contactplaats een succes te maken? Kijk eens in ons HELPCENTRUM (rechts boven).

Graag tot ziens op Contactplaats.

Met vriendelijke groet, 

Team Contactplaats

Team 6 Contactplaats
Team 6 Contactplaats
Nederland, Colorado
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord