Advertentie plaatsen

Start Buurtgenoten voor elkaar Hulpvragen Bij verdriet

Ik heb verdriet, want mijn man is overleden. Met wie mag ik eens prate

Samenvatting
  • Op aanvraag
Omschrijving

Bent u op zoek naar een luisterend oor omdat u verdrietig bent, of voor het verwerken van verdriet? Plaats dan ook een gratis oproep in deze rubriek op Contactplaats.nl en maak van uw zoekactie meteen een succes. Contactplaats heeft wel 4000 gratis rubrieken voor uw oproepjes, waarmee u lokaal in uw eigen buurt mensen kunt vinden.

Heeft u deze voorbeeldoproep gevonden via google?

Dan vinden de mensen die u zoekt uw oproep in deze rubriek ook. Kijk snel bij 'U bevindt zich nu hier' voor de locatie van deze rubriek (linksboven onder ons logo). Het plaatje bij deze voorbeeldoproep toont waar u moet kijken. Deze voorbeeldoproep staat in rubriek hulpvragen bij verdriet. Voor uw doel kunt u hier het beste uw gratis oproepje plaatsen.

Vriendenkring uitbreiden, hulp vragen of uw hulp aanbieden?Plaats ook een gratis oproep!

Op Contactplaats.nl staat alle vraag en aanbod voor vriendschap, hulp en activiteiten bij elkaar op 1 adres. Vind snel nieuwe vrienden of hulp op trefwoord en KM-afstand in uw eigen buurt. U kunt elkaar direct mailen. Blijf niet alleen zitten met uw verdriet. Ga pas weg nadat u een eigen gratis contactoproep heeft geplaatst om het luisterend oor dat u zoekt snel te vinden. Het werkt eenvoudig als een Marktplaats. Plaats meteen uw gratis oproep in 1 van onze 4000 rubrieken. Zo veel mogelijkheden voor vriendschap, hulp en interessante activiteiten vindt u nergens ander op internet op 1 adres bij elkaar. Die kans laat u toch niet liggen?

Schrijf gratis in en start met gratis oproepjes plaatsen.

(Volg de link hieronder!) Misschien heeft u morgen al bericht.

Wij heten u welkom en wensen u veel succes bij het vinden van wie u zoekt.

Met vriendelijke groet,

Team Contactplaats

Vergelijkbare advertenties
Bent u verdrietig en op zoek naar gezelschap of een luisterend oor? Ik
Op aanvraag
Bent u verdrietig en op zoek naar gezelschap of een luisterend oor? Ik

wilt u mensen in uw buurt graag helpen door uw gezelschap aan te bieden of een luisterend oor bij verdrietverwerking? Plaats dan ook een gratis oproep in deze rubriek op Contactplaats.nl en maak van uw zoekactie meteen een succes. ...

Nederland
Team 1 Contactplaats.nl
Team 1 Contactplaats.nl
Nederland, Overijssel
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord