Advertentie plaatsen

Start | Diensten | Zorg, Welzijn Geestelijke zorg, psyche Kindertherapie

Coachingpraktijk De Kring Breda

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Nieuw  
Omschrijving

Laat mij je helpen om weer helder zicht te krijgen en precies te weten welke kant je op wilt. Hierdoor word je weer blij, je ogen gaan weer stralen en je merkt ineens dat je weer tijd en energie hebt voor leuke dingen.

Mijn kracht is om mensen terug te brengen naar wat zij zelf willen en waar ze zich goed bij voelen. Er wordt soms zoveel van je verwacht, je gaat mee in de hectiek van het leven en hebt opeens het gevoel dat het niet meer “gaat”. 

Sinds 2007 werk ik fulltime in mijn praktijk in Breda. Wat begon met merendeels ontspanningsmassage is gaandeweg aangevuld en vermengd met begeleiding en coaching van volwassenen en kinderen op hun pad. 

Zie voor meer informatie mijn website.

Vergelijkbare advertenties
coaching en therapie voor kinderen Deventer en Nijverdal
N.O.T.K.
coaching en therapie voor kinderen Deventer en Nijverdal

Is uw kind snel boos, veel verdrietig of bang?Maakt uw kind veel ruzie of wordt hij gepest?Is uw kind teruggetokken, hooggevoelig of niet assertief?Maakt uw kind moelijk contact of begrijpt u uw kind niet? Dan kan Praktijk Authentiek ...

Lettele
Coachingspraktijkdekring
Coachingspraktijkdekring
Breda, Noord-Brabant
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord