Advertentie plaatsen

Start Vacatures Vrijwilligerswerk Buurtgericht

Vrijwilligers gezocht buurtRESTO van buurthuis De Kronkel Den Haag

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Gebruikt  
Omschrijving

in september is in Buurthuis De Kronkel, Westeinde 425 te Den Haag, de buurtRESTO van start gegaan. Een nieuwe maaltijdservice voor buurtbewoners in de wijk Kortenbos. Buurtgenoten ontmoeten elkaar tijdens een gezonde, smakelijke en betaalbare maaltijd. Gezellig samen eten, maar zeker ook de gelegenheid om met mede buurtbewoners in contact te komen.

Voorlopig starten we met één 3 gangen maaltijd op vrijdagavond, maar na verloop van tijd serveren we ook een maaltijd op dinsdagavond.   

Ook de buurtRESTO moet het doen zonder subsidie en is daarom afhankelijk van vrijwilligers. Vandaar dat wij vrijwilligers zoeken voor de bediening (en afruimen) en een vrijwilliger voor de afwas (met vaatwasmachine). Ervaring is niet vereist zodat iedereen mee kan doen. Want de gastheer en de chefkok zullen je inwerken en begeleiden.

Het opruimen van het restaurant en/of de keuken staat bij de meeste mensen niet hoog op de lijst van favoriete activiteiten. Uiteraard is het gezamenlijk opruimen één van de onderdelen van het werk.

Heb je zin om mee te doen of wil je eerst meer informatie? Je kan reageren via Contactplaats en je naam en telefoonnummer vermelden en je wordt teruggebeld door André of Wouter van buurtRESTO..

buurtRESTO
buurtRESTO
Den Haag, Zuid-Holland
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord