Advertentie plaatsen

Start Stapmaatjes en Gezelschap Overige Gezelschap

Gezelschap / aanwezigheid dame aangeboden

Samenvatting
  • Op aanvraag
  • Nieuw  
Omschrijving

Hallo daar! 

Ben je opzoek naar gezelschap in de buurt van Zwolle? Bel me! Een kopje koffie, een dagelijkse wandeling en/of een goed gesprek? Een tafel dame nodig tijdens een diner? Ik pas me aan de situatie aan, en wil graag een bijdrage leveren aan een sociale boost in iemands leven. 

Dit tegen betaling zodat er van beide kanten geen gevoel ontstaat van onzekerheid of onduidelijkheid. 

Ik heb een baan, en een gezin, maar ook genoeg vrije tijd over om daarmee bij jou invulling te kunnen geven aan dat wat je prettig vind! 

Wie weet ontstaat er een mooie band, en kunnen we ongedwongen kennismaken. Het begint met een zakelijke overeenkomst waarin we afspreken hoeveel er per uur betaald wordt. Daar moeten we dan samen uit komen. 

Uiteraard zal ik mij volledig legitimeren van te voren om een stukje vertrouwen te krijgen. Dit verwacht ik ook van de ander. 

Groetjes en wie weet tot snel? 

Maddie (36jaar)

Vergelijkbare advertenties
Zin om samen boeken te lezen?
Bieden
Zin om samen boeken te lezen?

Hi allemaal,Mijn naam is Laris (23 jr.) en ik zoek iemand om leuke boeken mee te lezen en het over deze boeken te hebben! Te kletsen en discussiëren er over of om er gewoon over te kletsen.Ik lees verschillende genres; young adult, ...

Amstelveen,
Maddie
Maddie
Zwolle,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord