Advertentie plaatsen

Start Diensten | Alle overige Overige Diensten Overige Diensten

Interim opdrachten overheid

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
Omschrijving

Meesters in Management is een interim management bureau dat vooral actief is met opdrachten binnen de publieke sector interim opdrachten en interim opdrachten overheid.

Meesters in Management! verzorgt het inhuren van een interim management professional welke vooral actief is met het vervullen van opdrachten en binnen de publieke en interim opdrachten overheid sector zoals bij een gemeente, provincie of waterschap.

Door hun aanjagende en enthousiasmerende rol dragen onze professionals bij aan de ontwikkeling van uw organisatie. Zij hebben brede en ruime ervaring binnen de publieke sector en in de professionele dienstverlening.

Vergelijkbare advertenties
Modellen gezocht!
€ 0,00
Modellen gezocht!

Hallo, ik zit in mijn 5de jaar op de kapperschool pihs, om dit jaar te kunnen slagen heb ik wekelijks modellen nodig Iedere maandag, eerste 2 lesuren om te knippenNamiddag 4u voor kleuringen. Dinsdag namiddag laatste 2u herenkappen ...

Rancho Cordova
Meestersinmanagement
Meestersinmanagement
President Kennedylaan 19,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord