Advertentie plaatsen

Start Leren en Oefenen Modellen, Proefcliënten Proefcliënten| psyche

Mensen voor hondenspiegeltraining gezocht

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Gebruikt  
Omschrijving

Ik zoek mensen die geïnteresseerd zijn om een hondenspiegelsessie te ervaren. Hierbij wordt je als het ware gecoached door een hond, die reageert op jouw intenties, lichaamshouding, lichaamstaal en andere non-verbale communicatie.


Je werkt met een van mijn honden, maar het kan eventueel ook met een eigen hond. Ervaring met honden is overigens niet nodig! Laat je verrassen.

Ik ben gediplomeerd hondenspiegeltrainer, maar wil graag veel ervaring opdoen voordat ik deze dienst op de kaart ga zetten.

Kleine vergoeding is leuk, maar mag ook een wederdienst zijn.

Ben je coach of therapeut en geïntesseerd in het inzetten van dieren bij hulpbegeleidingstrajecten? Reageer even, misschien kunnen we dingen delen, elkaar versterken enz.


Meer info over hondenspiegeltraining? Kijk op www.samba-gt.nl

Vergelijkbare advertenties
Gevraagd proefcliënten voor gratis Counseling - Den Haag e.o.
Op aanvraag
Gevraagd proefcliënten voor gratis Counseling - Den Haag e.o.

Zoekt u hulp bij verlies en rouw, echtscheiding, conflicten, angsten, familieproblemen, partner, ontslag etc.?Ik ben Amelia en op zoek naar oefencliënten die bij mij gratis counselinggesprekken kunnen krijgen. Ik wil met deze ...

Den Haag
hondenbureau SAMBA
hondenbureau SAMBA
Sittard, Limburg
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord