Advertentie plaatsen

Start Leren en Oefenen Modellen, Proefclienten Proefcliënten| psyche

Gezocht: Op zoek naar oefencliënten voor psychosociale counseling

Samenvatting
  • Gratis
Omschrijving

Wat fijn dat je dit leest!

Graag stel ik mij aan je voor.

Mijn naam is Ursula Hopman, ik ben 40 jaar en woon in Kortenhoef. Naast echtgenote en moeder van 3 kinderen werk ik als kwaliteitsmanager bij een fijne organisatie.

Hoewel ik mijn huidige werk met veel plezier doe, ben ik ook langere tijd op zoek geweest naar wat echt bij mij past. In de kern ben ik namelijk iemand die er graag voor de ander wil zijn. En na een aantal jaar dubben hoe ik dat dan precies voor me zie, er voor de ander zijn, kwam ik er achter dat ik mensen graag verder help wanneer zij problemen hebben. En dat gaat verder dan een luisterend oor bieden.

Daarom ben ik nu bezig met het 2e jaar van mijn 3 jarige opleiding tot Psychosociaal Counselor. Deze volg ik bij NHA, die hierin nauw samenwerken met Psychodidact. Het is een SNRO geaccrediteerde en Europees erkende opleiding, waarin het vak van counselor wordt geleerd met een beproefde gespreksmethodiek. Counseling gaat net een laagje dieper dan coaching, maar een counselor is géén psycholoog. Ik mag dus geen diagnoses stellen.

Mensen kiezen voor counseling omdat ze hebben ervaren dat ze telkens weer tegen hetzelfde probleem aan lopen. Of juist omdat ze niet goed weten wat er nu aan hun problemen ten grondslag ligt, maar ze daar in hun dagelijks leven last van ondervinden.

Een counseling traject begint met jouw verhaal. Omdat ik graag ervaring op doe en daarvoor graag met proef cliënten wil werken, en jij misschien wel tegen bepaalde zaken aanloopt, maar niet meteen naar een coach of psycholoog wil stappen, bied ik je hierbij de mogelijkheid om met mij contact op te nemen.

In een eerste gesprek hoor ik graag jouw verhaal, het probleem waar je tegenaan loopt. Na afloop van dit gesprek is het aan jou of je met mij verder wilt gaan. Indien dit het geval is, gaan we samen aan de slag. Het tempo bepaal jij, ik begeleid je door het proces heen. Wie weet waar je dan uitkomt!

 

Indien je hiervoor interesse hebt, neem dan gerust contact met mij op.

Dit kan via de mail, naar Ursula.Hopman@outlook.com

Of telefonisch via 06-52463622

 

Een hartelijke groet,

Ursula Hopman

Vergelijkbare advertenties
Wanted: Proefcliënten gezocht voor psycholoog in opleiding
Free
Wanted: Proefcliënten gezocht voor psycholoog in opleiding

Voor de opleiding psychologie ben ik op zoek naar proefclienten. Heb je hulp nodig bij het stellen van doelen? Zit je niet lekker in je vel? De hulpvraag kan vanalles zijn. We kunnen ook samen een hulpvraag bedenken.Voor de opleiding ...

Zoeterwoude,
Ursula Hopman
Ursula Hopman
Kortenhoef,
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord