Advertentie plaatsen

Start Berichten en Oproepen Medische oproepen personen Medische proefpersonen

Gezocht voor UM-onderzoek: M/V

Samenvatting
  • € 550,00
  • Gebruikt  
Omschrijving

Gezocht: Mannen en vrouwen met overgewicht of obesitas (40-70 jaar) in regio Maastricht

 

Voor onderzoek naar: Het effect van gepersonaliseerde voeding op de bloedsuikerspiegel aan de Universiteit Maastricht

 

ACHTERGROND EN DOEL

Niet iedereen heeft baat bij hetzelfde voedingspatroon. Door middel van meer gepersonaliseerde voeding zou het effect op de gezondheid en het welbevinden mogelijk kunnen worden geoptimaliseerd. Het doel van dit onderzoek is om meer inzicht te krijgen in de regulering van de bloedsuikerspiegel en hoe dit wordt beïnvloed door (gepersonaliseerde) voeding, leefstijl en de stofwisseling.

 

OPZET

Het onderzoek duurt in totaal 13 weken. In deze periode komt u in totaal 17 keer naar de universiteit (40 uur totale tijdsinvestering), en volgt u 12 weken lang een voedingspatroon. De vergoeding bedraagt 550 euro plus reiskosten (max. 30 km enkel).

Daarnaast kunt u optioneel aan een aantal extra metingen deelnemen (2x10 uur), de vergoeding hiervoor (bovenop de 550 euro) bedraagt 150 euro plus reiskosten.

 

WIE KAN DEELNEMEN?

Mannen en vrouwen in de leeftijd van 40 tot en met 70 met een BMI (= gewicht / (lengte x lengte)) tussen de 25 en 40 kg/m2 kunnen deelnemen aan de studie. Indien u diabetes type 2 heeft, kunt u niet meedoen aan het onderzoek.

 

CONTACTINFORMATIE

Bent u geïnteresseerd in deelname en voldoet u aan de bovenstaande criteria, neem dan contact op met de onderzoekers: Kelly Jardon en Inez Trouwborst via tel. 043 38 81675 of via mail (zie afbeelding voor mailadres)

Trouwborst
Trouwborst
Maastricht,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord