Advertentie plaatsen

Start Algehele kennismaking Man zoekt vriendschap Man | 30-50 jaar zoekt vriendschap

Ben je op zoek naar een serieuze vriendschap/relatie

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
  • Nieuw  
Omschrijving

Hallo, ik ben Remco 47 jaar. Mijn lengte is 1.85m met een redelijk stevig postuur, ga zowel sportief als casual gekleed, heb blauwe ogen en donkerblond/grijs haar. Ik heb de MEAO gedaan en mijn beroep is financieel administratief medewerker. Ik heb best wel veel hobby’s, luisteren naar muziek en concerten bezoeken, kijk naar films en zit af en toe achter de computer. Verder doe ik aan fitness en tennis om mijn conditie op pijl te houden en ga ik graag op vakantie. Dan fiets en wandel ik, doe een excursie en kan genieten van de zon en de cultuur om mij heen. Ik stel mij voor om samen gezellig uit eten te gaan, met mooi weer een terrasje te pakken of naar de bios. We zien wel.
Ik heb een open en rustig karakter, ben nuchter maar ook romantisch, positief, eerlijk, sociaal en eigenlijk een beetje bescheiden. Ik denk van mijzelf dat ik een gevoelsmens ben.
Ik zou het heel fijn vinden om een spontane jonge vrouw te ontmoeten met een lief karakter om een warme relatie mee op te bouwen. Een beetje sportief zou ik wel leuk vinden maar als je niet zo sportief bent is niet erg. Iemand, die net als ik, van humor en gezelligheid houdt.

Remco_fk
Remco_fk
Amersfoort, UT
Biedingen

Biedingen zijn niet toegestaan op deze advertentie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord