Advertentie plaatsen

Start Sportmaatjes Aangepaste sport maatjes

Contact tbv aangepast sporten regio Lopik/Schoonhoven

Samenvatting
  • N.V.T. niet van toepassing
  • Nieuw  
Omschrijving

Beste sporter, bezoeker,

Ik ben op zoek naar mensen die graag aan sport willen doen, maar door lichamelijke omstandigheden een aanpassing of steuntje in de rug nodig hebben.

Zelf kom ik uit de gemeente Lopik en ik heb gemerkt dat er op het gebied van sport in deze regio weinig te vinden is wanneer je dit wilt doen met een lichamelijke beperking. Zo'n 10 maanden geleden ben ik zelf deze zoektocht gestart, maar ik merkte al snel dat Nieuwegein of Utrecht hiervoor de eerste plaatsen zijn waar je voor zoiets terecht kunt. Aangezien ik overdag werk en vrij afgelegen woon (boerderij in buitengebied) zoek ik juist iets dicht bij huis om eens of twee maal per week te doen. Een vrijetijdssport met ''lotgenoten'' in deze omgeving lijkt mij wel wat en als het moet wil ik hier zelf ook wel het e.e.a. zelf voor opzetten. Het enige wat nog onbekend is: Is hier vraag naar in deze regio???

Op dit moment zit het voor mij niet op 1 bepaalde sport vast, ik sta open voor input al heb ik zelf ook wel wat in gedachte. Iets voor in de zaal is het meest voor de hand liggend, aangezien er dan geen afhankelijkheid is met het weer en de seizoenen.

Heb je vragen en/of input: Laat een bericht achter en ik kom er op terug.

Mvg,

Tim

Vergelijkbare advertenties
Clinics + vervolg Boccia omgeving Lopik/IJsselstein/Nieuwegein
N.O.T.K.
Clinics + vervolg Boccia omgeving Lopik/IJsselstein/Nieuwegein

Beste lezer,Voor lichamelijk beperkten is het vaak lastiger om een goede sport te vinden die goed te beoefenen is en dat terwijl deze groep juist de behoefte heeft om zoiets te kunnen doen (zowel voor beweging en bevordering van ...

Lopik,
Tim1992
Tim1992
Lopik,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Locatie

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord