Advertentie plaatsen

Start Sportmaatjes Aangepaste sport maatjes Boccia

Clinics + vervolg Boccia omgeving Lopik/IJsselstein/Nieuwegein

Samenvatting
  • N.O.T.K. nader overeen te komen
  • Nieuw  
Omschrijving

Beste lezer,

Voor lichamelijk beperkten is het vaak lastiger om een goede sport te vinden die goed te beoefenen is en dat terwijl deze groep juist de behoefte heeft om zoiets te kunnen doen (zowel voor beweging en bevordering van spiercontrole als voor sociale contacten), daarom breng ik er nu één naar de omgeving Lopik/IJsselstein/Nieuwegein/Schoonhoven/Vianen. De sport ''Boccia'' is zeer interessant voor mensen met verminderde lichaamsfunctie en toch het hoofd willen gebruiken. Ben jij of ken jij iemand met verminderde lichaamsfuncties (denk hierbij bijv. ook aan parkinson e.d.), laat dan een berichtje achter en ik kom graag verder met je in contact.

Intussen staan er in deze omgeving 3 clinics gepland, waarvan de eerste op zaterdag 21 december in Benschop. Laat je zien, laat je horen.

Sportieve groet,

Tim

Tim1992
Tim1992
Lopik,
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord