Advertentie plaatsen

Start Buurtgenoten voor elkaar Samen doen Koken, Eten

Gezellige, vlotte meiden gezocht voor opzetten eetclubje, samen borrel

Samenvatting
  • Gratis
  • Nieuw  
Omschrijving

Hey lady's!!

Ik ben een vlotte, gezellige vrouw van 35 jaar. Ik woon samen met mijn lieve kat in Zwolle. Nu we weer gezellig met zn allen naar buiten kunnen, ben ik op zoek naar meiden die net als mij houden van spontane dingen doen. Ik hou erg van koken en lekker eten, dus mocht je het leuk vinden om een soort van eetclubje met een paar vrouwen te starten, dan hoor ik het graag!

Daarnaast kan je mij altijd porren voor een spontaan terrasmiddagje. Gezellig borrelen en kletsen, ik hou d'r van!

Overigens hou ik erg van fashion, dus een dagje shopje in Amsterdam altijd leuk. Is het strandweer? Stuur een appje en we stappen de auto in op weg naar Scheveningen of Bloemendaal.

De meeste van mijn vriendinnen zijn inmiddels gesetteld en kunnen dus niet altijd spontaan iets ondernemen, vandaar mijn oproepje.

Spreekt mijn oproepje je aan en heb je net als mij zin in een zomer met veel gezelligheid, reageer dan met een berichtje, leuk!! 

Foto-actie CP

Aan deze advertentie werd door Team Contactplaats als gratis service een leuke foto toegevoegd.

Tam
Tam
Zwolle, Overijssel
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord