Advertentie plaatsen

Start Advies en Hulp Advies en Hulp Overige Elkaar helpen, hulp bij

VivaVeda

Samenvatting
  • Gereserveerd
  • Gebruikt  
Omschrijving

Hulp en advies bij levensvragen. Wat heeft u nodig om weer gelukkig te worden?  Iedere ontmoeting met VivaVeda brengt u dichter bij u zelf en uw levensgeluk. Informeer naar een maatwerktraject. 

Vergelijkbare advertenties
Ik zoek begeleiding thuis
N.O.T.K.
Ik zoek begeleiding thuis

Ik vrouw van 50 zoek iets wat mis nooit voorkomt.ik zoek een Hulp of een soort buddy aan huis.wel een vrouw graagDie ouder os als ik en een beetje zorgzaam isBestaat zo iemand die een goed hart heeft.Ik woon midden in het land.

Zeist
55 jr met compleet Ondernemingsplan
Op aanvraag
55 jr met compleet Ondernemingsplan

In een leeftijdscategorie waarbinnen solliciteren kennelijk niet meer "mag" zo lijkt het wel in de huidige maatschappij.Mede om die reden een goed doordacht en geheel compleetondernemingsplan inclusief financiële ...

Heiloo
I offer free cleaning for free room
N.O.T.K.
I offer free cleaning for free room

I am a 34 years old East european girl. I am offering to clean your house , cook , take care of pets and friendship in exchange of a room in Amsterdam.

Amsterdam
vivaveda
vivaveda
Reuver, Limburg
Biedingen
  • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord