Advertentie plaatsen

Start Vacatures Vacatures | Parttime Marketing, PR, Reclame

Gezocht: Online Marketingstrateeg met digitale media kennis en dreige

Samenvatting
 • N.O.T.K. nader overeen te komen
 • Gebruikt  
Omschrijving

HERHAALDE OPROEP!

Ben jij recent (of binnenkort) afgestudeerd als online marketing- & digitale mediastrateeg? Heeft nog geen enkele werkgever jouw kwaliteiten onderkend en gewaardeerd met een aanstelling? Loop je daardoor het risico een CV-gat op te lopen? Bezit je pioniersgeest en durf je uitdagingen aan te gaan? Dan hebben wij wellicht een unieke kans voor jou om te laten zien wat je waard bent. Je bouwt een sluitend CV op en als je het goed doet, bouw je met je inspanningen nu voor straks -aan de hand van je behaalde resultaten- een zeker percentage aan inkomsten op.

OPDRACHT

De overheid stimuleert mensen langer zelfstandig te blijven en sociaal actiever te worden. Om dat mogelijk te maken zijn initiatieven nodig die het deze mensen mogelijk maken om hun netwerk uit te breiden. Contactplaats is daarvoor bij uitstek geschikt met wel 4000 activiteitenrubrieken. De overheid heeft dat ontdekt en daarom Contactplaats in hun verwijzingen opgenomen. Daarom is het nodig dat veel mensen en verenigingen vanaf 1 januari 2015 de website steeds beter weten te vinden en gebruiken. Bedenk een marketingstrategie (en zet die uit in de praktijk) die onze landelijke marktplaats voor het vinden van mensen voor wel 4000 denkbare doelen de bekendheid en gebruikers oplevert die ze verdient. Daarbij rekening houdend met onze visie.

Taakomschrijving

Het opzetten en implementeren van een marketingstrategie met als hoofddoel: het bezoekers- en gebruikersaantal van de marktplaats vergroten.

 • Jouw uitdaging daarbij is: alle mogelijk middelen in te zetten die zo weinig mogelijk kosten (zoals social media, zoekmachine-optimalisatie (SEO), linkbuilding, online marketing, persberichten versturen,  directmail, etcetera). Je geeft daarbij aan binnen welke tijd je wat bereikt wilt hebben.

Daarnaast ben je in de opstartende en uitvoerende sfeer bezig met:

 • Website optimalisatie
 • Twitter-, Facebook- en LinkedIn- accounts bijhouden
 • Het bijhouden van een Blogg
 • Het in kaart brengen van bezoekers- cq gebruikersstromen
 • Het uitzetten van ledenacties
 • Het uitwerken van rubrieken en meedenken over nieuwe rubrieken
 • Het uitwerken van rubrieksinformatie
 • Alle overige werkzaamheden die je kunt bedenken om de gebruiksvriendelijkheid en het gebruikersaantal van de marktplaats te vergroten

 

Wie zoeken wij?

Voor deze uitdaging zoeken wij 1 (of 2 of meerdere) intelligente recent (of bijna) afgestudeerde student(e)n (minimaal HBO niveau) die 16 uur per week inzetbaar wil(len) zijn voor een in gezamenlijk overleg overeengekomen periode en die het leuk vindt(en) om gedurende deze overeengekomen tijd zelfstandig mee te werken aan het verwezenlijken van onze visie:

 • een nette marktplaats bieden waar iedereen (jong en oud, single of samen) die op enig moment in het leven mensen voor welk doel dan ook zoekt (nu al mogelijk voor wel 4000 denkbare doelen), deze gemakkelijk online kan vinden op KM-afstand en trefwoord via 1 webadres. Onze marktplaats onderscheidt zich van andere marktplaatsen doordat zij de advertenties van de leden centraal stelt (dus geen overbodige reclame) en doordat zij voor alle contactdoelen (behalve erotisch getinte) 1 centraal adres biedt waar de gezochte mensen op een eenvoudige directe manier te vinden zijn via online oproepadvertenties. De gebruikers hebben dus nog maar 1 wachtwoord nodig.

 

Wat bieden wij?

 • een interessante opdracht, waarmee je kunt laten zien wat je waard bent
 • een boeiende leerperiode die je op je CV kunt opvoeren als heuse opdracht
 • veel verantwoordelijkheid en ruimte voor eigen initiatief
 • goede begeleiding en de mogelijkheid te sparren met enkele vakgenoten met ervaring
 • een dynamische informele werksfeer met betrokken mensen
 • zodra de website na de overeengekomen tijd voldoende inkomsten genereert, zullen wij jou hierover informeren en kun je de nu aan deze opdracht gewerkte uren met terugwerkende kracht declareren conform het samen overeenge komen uurtarief
 • als het je lukt de website voldoende bekendheid en gebruikers te bezorgen, bieden wij jou na afsluiting van je werkperiode bij ons voor de rest van jouw carrière maandelijks een uitkering van een nader overeen te komen percentage van de netto gemiddelde maandomzet van de marktplaats

 

Meer informatie?

De locatie waar je geregeld zult werken, ligt in Midden-Limburg. Het hebben van een rijbewijs is een pré.

 Deze vacature bevindt zich op de betreffende marktplaats (Contactplaats.nl). Word lid en oriënteer je op de mogelijkheden alvorens te reageren!

Wil je eerst ook nog telefonisch meer informatie verkrijgen (dit stellen wij zeer op prijs)? Stuur ons dan via ons contactformulier (zie link) jouw telefoonnummer. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met je op.

Ben je geïnteresseerd?

Is je interesse gewekt en herken jij je in het omschreven profiel en spreekt onze visie jou aan? Stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar info@contactplaats.nl voor 15 december 2014.

Team Contactplaats
Team Contactplaats
Nederland, Colorado
Biedingen
 • Er zijn nog geen biedingen

Bod plaatsen

Wij gebruiken cookies

Deze website gebruikt cookies om deze website te verbeteren en te analyseren en eventuele relevante advertenties van derde partijen te tonen, meer informatie. Door gebruik te blijven maken van deze website of door op "akkoord" te klikken

Akkoord